Mariah Carey:

Om oppveksten: - Ødelagt liv

«All I Want For Christmas Is You»-stjernen åpner opp om sin vanskelige barndom.

JULEDRONNINGEN: Mariah Carey er for mange selve symbolet på jula. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB
JULEDRONNINGEN: Mariah Carey er for mange selve symbolet på jula. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Mariah Carey (53) er en av verdens aller mest kjente popstjerner. Hun har en lang og suksessrik karriere bak seg, men er likevel for mange best kjent for låta «All I Want For Christmas Is You».

Så forbundet med jula er hun at hun faktisk søkte om å få bruke «Queen of Christmas» som varemerke. Oversatt til norsk betyr det «Julas dronning». Hun fikk imidlertid avslag på søknaden av det amerikanske patent- og varemerkekontoret.

Carey har nylig gjort et intervju med W Magazine, og der kan hun fortelle at mye av grunnen til at hun er som hun er handler om en vanskelig oppvekst.

PUBLIKUM RASER: Mariah Carey får sterke reaksjoner etter opptreden. Vis mer

- Ekte glede

Det skal være barndommen som har ført til at jula er så betydningsfull for sangfuglen. Ifølge People beskriver artisten barndommen sin som dysfunksjonell.

- Når du vokser opp med et ødelagt liv og du kan transformere det til det du alltid ønsket det skulle være? Det er ekte glede for meg, forklarer sangfuglen og legger til:

- Det er grunnen til at jeg vil at barna mine skal få alt de kan få. Jeg vil at de skal forstå at de kan bli hva enn de ønsker å være.

HARDT UT: Popstjerna Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

Om diva-nykkene

Carey er også kjent for å være en aldri så liten diva. Dette er også noe hun har uttaler seg om i det ferske intervjuet. Hun mener at noe av det bare er et spill for galleriet.

- Det er ting folk ikke er klar over, fordi denne diva-greia er alltid det folk ser først. Jada, jeg spiller på det, og deler av det er ekte. Jeg kan ikke noe for det.

Hun mener at diva-personligheten også kommer av oppveksten.

- Hva hadde du gjort om du vokste opp med en mor som var operasanger, som gikk på Juilliard og debuterte på Lincoln-senteret? Da blir det bare sånn, fastslår stjernen.

LES OGSÅ: - Ikke riktig for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer