Denise Richards:

Om OnlyFans: - Vet hva gutta liker

Ektemannen er fotografen bak stjernens dristige bilder.

SNAKKER UT: Denise Richards avslører hva hun publiserer på OnlyFans. Foto: Splash News/NTB
SNAKKER UT: Denise Richards avslører hva hun publiserer på OnlyFans. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Fort kort tid tilbake fikk Sami Sheen (18), datter av det tidligere stjerneparet Denise Richards (51) og Charlie Sheen (56), pepper etter å ha opprettet en OnlyFans-konto.

På OnlyFans abonnerer brukere på ulike kontoer som kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et voksent publikum.

Richards tok raskt til sosiale medier for å forsvare datteren, og bare dager senere fikk også51-åringen sin egen OnlyFans-profil.

TAR TIL TÅRENE: I reality-programmet «Open House» på Discovery+ skal flere par teste ut om et åpent forhold er noe for dem. Og OnlyFans-paret Jess og Mike Miller møter på noen utfordringer etter sin første opplevelse. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Nå letter hun på sløret om kontoen sin i podkasten og YouTube-programmet «Jeff Lewis Live», skriver US Weekly.

Dette deler hun

I podkasten innrømmer skuespilleren at det er ektemannen, Aaron Phypers (49), som knipser bildene som publiseres på plattformen.

- Han vet hva gutta liker. Jeg spør ham, jeg viser ham ting og spør «hva synes du?».

Richards kan også fortelle hva slags innhold hun publiserer på den omstridte nettsiden.

- Jeg tar bikinibilder, undertøysbilder, jeg gjør ting som er mer sexy fordi jeg tenker: «hvorfor ikke?». Hvis jeg kan gjøre de mer konservative greiene på Instagram. Jeg viser pupper, rumpen min. De er allerede der ute hvis du Googler dem.

OPPSIKTSVEKKENDE: Onlyfans rommer mange rariterer, og vi har samlet noen av de mest bisarre brukerne vi har kommet over. Video: Celina Morken Vis mer

51-åringen forteller at hun ble sjokkert da hun fant ut hvor mye penger hun kunne tjene på OnlyFans-kontoen sin. Hun innrømmer også at hun i utgangspunktet opprettet en bruker for å støtte datteren.

- Jeg tenkte det var styrkende som kvinne...for å ta kontroll. Du eier alt av innholdet ditt, og på mange av de andre plattformene gjør du ikke det. Så det er fint å kunne ha kontroll.

Uenige

Da den 18 år gamle datteren opprettet en profil på nettsiden, var begge kjendisforeldrene tydelige på hva de mente om saken.

Richards har støttet datteren hele veien, men pappa Sheen har vært mer skeptisk.

LETTKLEDD: Tidligere tennisspiller Ashley Harkleroads (37) karriere har tatt en uventet vending. Video: Tiktok / @Ashley_harkleroad Vis mer

- Jeg aksepterer ikke dette, men siden jeg ikke er i stand til å forhindre det, så oppfordret jeg henne til å holde det stilrent, kreativt og ikke ofre sin integritet, fortalte 56-åringen da datterens profil ble kjent.

Kort tid etter kunne det se ut som at «Two and a Half Men»-stjernen snudde.

- Hun har belyst en rekke framtredende punkter, som jeg i min hastverk overså og avfeide, fortalte Sheen i en uttalelse til Entertainment Tonight, via sin talsperson Jeff Ballard.

- Nå mer enn noen gang er det viktig at Sami har en samlet foreldrefront å stole på når hun legger ut på dette nye eventyret. Fra dette øyeblikket vil hun ha det.

ONLYFANS: Rasmus fikk OnlyFans-abonnentet sitt avslørt i den danske versjonen av «Luksusfellen». Vis mer

I tillegg til Sami, har Sheen og Richards datteren Lola Rose (17). Richards adopterte i tillegg datteren Elouise (11) alene i 2011.

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig på nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer