Bianca Ingrosso:

Om ny abort: - Han vil ikke

Den svenske influenseren snakker ut om den vanskelige beslutningen i «Wahlgrens värld».

VANSKELIG: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso forteller åpenhjertig om den vanskelige beslutningen. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
VANSKELIG: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso forteller åpenhjertig om den vanskelige beslutningen. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert

Bianca Ingrosso (25) har de seneste årene vært på «alles» lepper. Hun har nemlig utmerket seg som en av Sveriges største influensere, i tillegg til å være en av de mest fremgangsrike sminkemogulene landet har å by på.

I serien «Wahlgrens värld» har man gjennom åtte sesonger fått følge den populære familien Wahlgren/Ingrosso, og det har titt og ofte kommet fram flere oppsiktsvekkende, og personlige, avsløringer.

25-åringen er nemlig kjent for å være svært åpen om privatlivet sitt, der hun gjerne bretter ut om både det ene og det andre.

Denne gangen er intet unntak, og i en ny episode av serien kommer influenseren med nok en privat avsløring.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

- Har ikke bestemt meg

Der innrømmer hun nemlig overfor moren, Pernilla Wahlgren, at hun den siste tiden har gjennomgått en tøff periode, fordi hun under tidspunktet episoden ble filmet var gravid - men at hun mest sannsynlig ville ta abort, ifølge svenske Expressen.

- Phillipe vil ikke. Jeg har ikke villet fortelle om det, for jeg har ikke bestemt meg. Og jeg vil ikke fortelle for jeg vil ikke at det første skal … han vil virkelig ikke nå, sier 25-åringen i programmet, som selv hevder at hun og kjæresten, Phillipe Cohen (26), ikke er enige om valget.

Influenseren forteller nemlig at hun selv føler seg klar, og at dette var første gang hun faktisk ble glad for å være gravid.

- Det slitsomme er at det er en beslutning bare du kan ta. Og det er et kjempevanskelig valg å ta når man ikke kjenner at det er noe dere har planlagt og ventet på. Noen ganger kommer barn som en fin overraskelse, og noen ganger som en slitsom overraskelse, trøster moren.

Takket for støtten

Pernilla påpeker videre at det er Bianca som må ta beslutningen, fordi det er hennes kropp, men at hun uansett vil være der for datteren.

Som nevnt har influenseren for vane å være svært åpen med følgerne sine, og hun har tidligere avslørt at hun opplevde å få infeksjon i underlivet i forbindelse med at hun utførte sin andre abort. Dermed er dette hennes tredje abort.

Episoden ble sendt på Dplay i Sverige tidligere denne uka, og Bianca har i dagene etter mottatt enorm støtte i sosiale medier. Tidligere denne uken la hun derfor ut et innlegg på Instagrams historiefunksjon, der hun takket alle for den fine støtten.

«Til alle dere som har Dplay og har sett episoden som ikke har blitt sendt på tv ennå. Takk for deres fine ord og deres støtte», skrev hun.

Expressen har ikke lykkes å få en kommentar fra verken Bianca eller Phillipe.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Av-og-på-forhold

Det svært populære kjæresteparet har vært i et av-og-på-forhold siden de ble sammen for seks år siden, og gjort det slutt flere ganger. I vinter ble paret nok en gang sammen igjen, etter et lengre opphold.

- Vi har vært sammen i seks år, og det har vært veldig mye opp og ned. Vi trenger å finne ut av ting. Vi kan være flinke til å feie ting under teppet. Vårt problem er at vi ikke har funnet vår måte å kommunisere på, fortalte 25-åringen nylig i en videoblogg på sin egen Youtube-kanal.

Bianca Ingrosso har gjennom sommeren og høsten også snakket ærlig om at hun har vært langt nede.

Om det skyldes aborten eller ikke, vites ikke, men tidligere denne sommeren fortalte influenseren at hun ikke ville omgås mennesker, hadde lite energi, samtidig som hun ønsket å være i fred.

- Jeg har det ikke så bra psykisk, og som jeg har fortalt til dere er jeg bare hjemme og forsøker å hvile og ikke sosialisere meg. Jeg tar det bare helt rolig, fortalte hun i videoen, ifølge Expressen.

LES OGSÅ: Sjokkerer med nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer