Vida Lill Gausemel Berge:

Om nakenstuntet: - Skal aldri si aldri

Vida Lill Berge vant Paradise Hotel i 2012 og markerte seg godt på skjermen. Hun er imidlertid ikke sikker på hva kjæresten hadde syntes hvis hun løp naken på tv i dag.

TV-PROFIL: Vida Lill Gausemel Berge har vært med på flere realityserier. Sist ut TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz
TV-PROFIL: Vida Lill Gausemel Berge har vært med på flere realityserier. Sist ut TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz Vis mer
Publisert

Lørdag var det over og ut for tv-profil Vida Lill Gausemel Berge (31), som sammen med Faten Mahdi Al-Hussaini (27) og Edward Schultheiss (44) var de første som måtte forlate årets sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2.

- Jeg sleit litt med å ha trua på meg selv. Jeg gjorde det ræva i noen øvelser. Det var vanskelig å omstille seg og få til ting, så jeg snakket dårlig om meg selv og følte jeg ikke fikk til noe som helst. Så den største utfordringen var nok mitt eget hode, sa Berge til Se og Hør etter exiten.

Vida Lill Gausemel Berge er for de fleste kjent som tidligere «Paradise Hotel»-vinner og radioprofil. For tida er den norske vinteren byttet ut med hvite sandstrender i Mexico i forbindelse med nettopp «Paradise»-innspilling.

Berge er riktignok ikke deltaker, men jobber i produksjonen under innspillinga.

FØRST UT: Tre deltakere måtte forlate «Kompani Lauritzen» i lørdagens episode. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ble samboere

Privat er hun samboer med kjæresten Bendik, som hun tidligere har hatt et avstandsforhold med i flere år da han studerte i den danske hovedstaden.

- Samboerskapet går bra foreløpig, altså. Nå har vi gjort det sånn at hvis det blir for intenst på dagen, så har jeg sofaen og så har vi ordnet gjesterommet til et «gaming»-rom, så da bare splittes vi, forteller hun, og legger til at løsningen funker for dem.

- Det er viktig å ikke være sammen hele tida også, men puste litt innimellom, fortsetter hun.

Paret har vært kjærester i sju år, altså ble de sammen etter at Berge vant «Paradise Hotel» i 2012. Hun overrasket mange under oppholdet på skandalehotellet, og var blant annet ikke redd for å vise kropp under. I dag påpeker hun imidlertid at hun ikke tror kjæresten hadde «digga» at hun løp naken gjennom hotellet nå.

- Men han er en avslappa fyr. Jeg har vært naken på tv flere ganger, men det ble ikke noe særlig «fuzz» rundt det, heldigvis, sier hun lattermildt.

Tidligere vinner av Paradise Hotel, Vidal Lill Gausemel løper nok en gang gjennom hotellet helt naken. Dette gjorde henne som Web-reporter for TV3 i forbindelse med daværende Paradise-sesong. Vis mer

- Ville ikke løpt naken i dag

Videre forklarer Berge at hun hadde en mini-kampanje om å gjøre nakenhet mer naturlig, og ikke bare vise fram opererte kropper.

- Men nå føler jeg ikke at man trenger det lenger. Folk er jo nakne overalt i disse dager.

- Kunne du løpt naken på tv i dag?

- Altså ... Jeg tror kanskje jeg i hvert skulle hatt en god grunn for å gjøre det i dag. Jeg tror ikke jeg hadde løpt naken på «Paradise Hotel» i 2021, men man skal aldri si aldri, svarer hun.

Tv- og radioprofilen kan også avsløre at det var enkelte ting hun angret på etter deltakelsen i Mexico og syntes var flaut, men at det nå har gått såpass lang tid at det ikke er noe hun dveler ved.

- Jeg har fått en god gave, og det er at jeg er flau i veldig kort tid. Fylleangsten min også, den varer i et døgn hvor jeg tenker: «Hva er det jeg har gjort, hva er det jeg har sagt?» og så er det glemt, forteller hun.

HJEMMEBANE: Som Fenrik i kompani Lauritzen er Geir Aker en forkjemper for disiplin, men hvordan er han på hjemmebane? Video: TV 2 Vis mer

Vil ha ring

Det som har skjedd, har skjedd. Forskjellen er bare at hun har gjort det på tv, mener Berge.

Men fra nakenhet til kjærlighet. På spørsmål fra Se og Hør om hun ikke snart bør forlove seg med kjæresten gjennom sju år, svarer 31-åringen at hun venter på ring.

- Jeg har alltid ønsket meg ring, men kanskje jeg må ta saken i egne hender, sier hun lurt.

LES OGSÅ: - Mente jeg var sinnssyk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer