Joanna Page:

Om nakenscene: - Traumatisk

«Love Actually»-stjernen har bare sett julefavoritten én gang.

DELER OM NAKENSCENENE: Joanna Page vil helst slippe å se seg selv naken på skjermen. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
DELER OM NAKENSCENENE: Joanna Page vil helst slippe å se seg selv naken på skjermen. Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

For mange er det nok obligatorisk å se filmen «Love Acutally» i løpet av desember, som har blitt en slags internasjonal juletradisjon.

En som imidlertid ikke er blant de mange som er nødt til å få med seg den britiske filmsuksessen, er en av filmens skuespillere, Joanna Page (45).

Kun sett filmen én gang

I filmen fra 2003 møter vi ulike karakterer og følger deres historier som på flere måter knyttes til hverandre.

I rollebesetningen finner vi flere kjente britiske navn, deriblant Hugh Grant (62), Colin Firth (62), Keira Knightley (37) og Emma Thompson (63).

DANSER JULA INN: Hugh Grant som dansende statsminister i «Love Actually». Reporter: Marte Nyløkken Helseth Vis mer

Page var å se i rollen som Judy, som jobbet side om side med Martin Freemans (51) karakter som «body double» på filmsett.

En «body double» er en person som tar plassen til en skuespiller, ofte under nakenscener. Dermed lures seerne til å tro at det er karakterens kropp vi ser, men i virkeligheten tilhører altså denne en annen.

Da 45-åringen gjestet talkshowet «Loose Women» på tirsdag, kunne hun avsløre at hun kun har sett «Love Actually» én gang.

- Jeg kunne ikke dra på premieren fordi jeg jobbet. Jeg dro på Cardiff filmfestival, presenterte den og så den på første rad. Det var traumatisk, fortalte hun under talkshowet ifølge Daily Mail.

- Jeg liker ikke å se meg selv til og med når jeg er på mitt beste, og i hvert fall ikke naken.

SJOKKERENDE: Flere sjokkerende avsløringer om juleklassikerne «Hjemme alene», «Love actually», «The Holiday» og «Elf» Vis mer

Ønsket annen rolle

Overfor Metro innrømmer skuespilleren at rollen som Judy ikke var hennes førstevalg.

Hun gikk opprinnelig på audition for Laura Linneys (58) rolle, Sarah, som balanserer forelskelse på jobb og å passe på sin psykisk syke bror.

- Jeg møtte dem og de sa jeg var for ung for rollen, men lurte på om jeg kunne lese for rollen som Judy?

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Page var tvilsom når det gjaldt rollen. Hun ble imidlertid mer positiv da hun fant ut at det var Freeman som skulle spille Judys kjærlighetsinteresse.

- Jeg fant ut at det var Martin Freeman og han er så skjønn og en så bra fyr, så jeg sa «ja, selvfølgelig. Selvfølgelig vil jeg det».

LES OGSÅ: Om affæren: - Var halvt i live

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer