«Farmen»-Daniel:

Om «mystisk» kjæreste: - Kronisk forelsket

Daniel Engeli Godø åpner seg om kjæresten.

LYKKELIG MANN: Daniel Engeli Godø avbildet sammen med meddeltaker Amalie Lund inne på «Torpet». På utsiden er han svært forelsket i sin kamerasky kjæreste, Markus. Foto: Alex Iversen / TV 2
LYKKELIG MANN: Daniel Engeli Godø avbildet sammen med meddeltaker Amalie Lund inne på «Torpet». På utsiden er han svært forelsket i sin kamerasky kjæreste, Markus. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Onsdag ble det klart at det er Daniel Engeli Godø (30), Heidi Lereng (24) og Tonje Frigstad (21) som utgjør høstens finaleprogram i «Farmen». Søndag skal de tre kjempe om to plasser i den store finalen. Til slutt kan én av dem strekke armene i været og ta med seg hytte og bil hjem til den virkelige verden.

Godø er med i programmet etter at han vant sidekonkurransen «Torpet» tidligere i høst. Men «Farmen»-eventyret startet så langt tilbake som i 2014 for 30-åringen.

Den gang røk han ut etter bare to uker, men han fikk likevel massiv oppmerksomhet - etter å ha overrasket både seg selv, vennene og familien sin ved å stå frem som homofil på TV.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Video: TV 2 Vis mer

Møttes gjennom Instagram

Drøye syv år seneere lever «Farmen»-deltakeren et lykkelig liv sammen med kjæresten Markus (24). De to traff hverandre for litt over to år siden, avslører Godø overfor Se og Hør.

- Jeg møtte Markus da jeg var på besøk i Kongeparken i Ålgård. Jeg så at han satt... Neida, jeg bare tuller. Jeg møtte ham rett og slett på Instagram, vi begynte å prate der. Han er en gamer og det er jeg også, så da ble det til at vi startet å game litt sammen, forteller han.

FINALEKLARE: Daniel Engeli Godø, Heidi Lereng og Tonje Frigstad er trioen som skal gjøre opp seg imellom i finaleepisoden av «Farmen» på søndag. Foto: Alex Iversen / TV 2
FINALEKLARE: Daniel Engeli Godø, Heidi Lereng og Tonje Frigstad er trioen som skal gjøre opp seg imellom i finaleepisoden av «Farmen» på søndag. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Daniel og Markus er ikke samboere, men bor drøye 200 meter fra hverandre på St. Hanshaugen i Oslo. De har dermed ikke hastverk med å flytte sammen heller.

- Han bor i en fin leilighet, mens jeg gjør det samme. Så da gidder vi liksom ikke når vi uansett bor nesten ved siden av hverandre.

BARE NESTEN: To deltakere måtte forlate «Farmen»-gården på den første dagen av finaleuken. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

«Mystisk» og kamerasky

Se og Hør har gjentatte ganger forhørt seg om muligheten for å ta bilder av paret sammen. Det har vært lettere sagt enn gjort.

- Fortell oss om din «mystiske» kjæreste, Daniel?

- Det er akkurat det! Jeg har en mystisk kjæreste som «ingen» har sett. Han er veldig kamerasky. Han er sky, men samtidig ikke sky i det hele tatt. Han er ganske finurlig og utadvendt på sin måte. «Privat» er vel kanskje en bedre beskrivelse, sier han med et smil.

IMPONERTE: Godø vant «Torpet» tidligere i høst og tok seg dermed inn på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
IMPONERTE: Godø vant «Torpet» tidligere i høst og tok seg dermed inn på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Sunnmøringen legger ikke skjul på at han er en svært forelsket mann om dagen.

- Jeg er kronisk forelsket i Markus. Jeg kunne ikke funnet en bedre mann! Oj, det var kanskje litt klissete sagt? Vi har det veldig hyggelig sammen i hvert fall, bedyrer Godø, som selv om han har kjæreste på utsiden, får svært mange henvendelser fra både kvinner og menn som en konsekvens av mye TV-tid.

- Jeg har fått meldinger fra noen mødre, som sender meg bilder av døtrene sine og spør «kan det ikke bli dere to?». Det er veldig rart, men de fleste vet at jeg har kjæreste, og all tilbakemeldingen har vært positiv.

SJU ÅR YNGRE: Daniel Engeli Godø var med i «Farmen» også i 2014. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SJU ÅR YNGRE: Daniel Engeli Godø var med i «Farmen» også i 2014. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Som en kontaktannonse

Daniel Engeli Godø legger ikke skjul på at det oppmerksomhetsmessig har tatt seg betraktelig opp etter at han gikk fra «Torpet» og inn på «Farmen».

- «Torpet»-tiden føltes veldig lokalt på et vis. Det kjentes ut som at det bare var noe de fleste vennene mine så på - og noen utenom det. Men det eksploderte da jeg kom inn på «Farmen», det ble på en måte mer nasjonalt. Den overgangen merket jeg mildt sagt i innboksen min.

ALVORLIG SKADD: Farmen-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

- Er det mange karer som prøver å «få fatt» i deg?

- Ja, det er det. Da jeg «kom ut av skapet» på TV i 2014 var det nesten som en kontaktannonse. Det tok helt av. Men nå er det bare hyggelig, det er mange koselige folk som tar kontakt. Og så har jeg jo kjæreste, og det er det mange som vet, sier «Farmen»-deltaker Daniel Engeli Godø til Se og Hør.

LES OGSÅ: Tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer