Bianca Ingrosso:

Om morens kjæreste: - Kunne ligget med ham

Influenseren legger ikke skjul på sine følelser for morens nye kjæreste.

ÆRLIG: Bianca Ingrosso er ikke fremmed for å uttrykke følelsene sine. Nå er hun brutalt ærlig om morens nye kjæreste. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
ÆRLIG: Bianca Ingrosso er ikke fremmed for å uttrykke følelsene sine. Nå er hun brutalt ærlig om morens nye kjæreste. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det har allerede gått fire måneder siden artist og realityprofil Pernilla Wahlgren (53) kunne bekrefte at hun hadde funnet kjærligheten på ny. Det avslørte hun overfor den svenske avisen Aftonbladet.

- Jeg kan bekrefte det, skrev hun i en sms - etterfulgt av et rødt hjerte.

Hun kunne samtidig avsløre at hennes utkårede er modell og selger Christian Bauer (55).

Fansen var naturligvis i ekstase over nyheten. Én som imidlertid var litt ekstra glad, var datteren Bianca Ingrosso (26), som i flere år har ønsket at moren skal finne kjærligheten igjen etter flere tøffe brudd.

I ekstase

Influenseren har aldri lagt skjul på at hun mener det er på høy tid at moren «får seg et ligg». Da Se og Hør møtte duoen i 2019 mente blant annet Bianca at artisten kunne ha sex med Petter Northug.

Se video under!

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Tidligere i familiens realityserie «Wahlgrens värld» har man fått se Bianca fikse en Tinder-date til moren. Daten var av det kleine slaget, og Pernilla møtte aldri mannen igjen.

Pipa fikk imidlertid en annen lyd da artisten begynte å date Christian Bauer, ifølge svenske Hänt.

I den nyeste sesongen får nemlig seerne være med når influenseren får se bilde av morens nye flamme for første gang. Det ble mildt sagt en følelsesladet affære.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

- Kunne ligget med ham

- Mamma! Det der er mannen i ditt liv! Dritpen! Altså, han er så pen. Å herregud, det er helt sykt hvor pen han er, utbryter nemlig Bianca når hun får se bilde av 55-åringen.

26-åringen har tidligere vært åpen med at hun mener morens kjæreste likner en karakter fra serien «Sex and the city», og at man kan se at han er «god i sengen».

- Altså, jeg hadde jo kunnet ligge med ham, han er ikke så gammel. Om man er så pen når man er 50, altså, da hopper man på det mennesket. Rett på, sier hun i programmets nyeste episode.

Kommentarene har naturlig nok fått mye oppmerksomhet, der flere følgere skriver at hun burde tenkt seg om før hun uttalte seg om morens kjæreste på den måten. I et innlegg på Instagrams historiefunksjon kommer hun derfor med en enkel oppklaring.

«Hahaha, men vær så snill - at folk ikke skjønner ironi! Så lei av det svenske folks trøtte humor nå altså», skriver hun.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Turbulent

Det er som nevnt ingen hemmelighet at den svenske artisten har vært singel i mange år. Hennes forrige forhold var med Joachim Lennholm. Paret fant kjærligheten i 2002, og fikk sønnen Theo (14) sammen. Seks år senere tok forholdet slutt.

Artisten er imidlertid mest kjent for det turbulente ekteskapet med Emilio Ingrosso (56). De møttes under Melodifestivalen i 1985, og ble raskt et av Sveriges hotteste par.

Kjærlighetshistorien mellom de to var på «alles» lepper, og nådde på mange måter toppen da de giftet seg i 1993, fire år etter at deres første sønn, Oliver (31), kom til verden. Fem år senere fikk de datteren Bianca, og i 1997 kom Benjamin til verden.

LES OGSÅ: - Vi er sammen igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer