Silje Nordnes:

Om «Maskorama»-tabben: - Flaut

Programleder Silje Nordnes avslører sitt flaueste øyeblikk som «Maskorama»-programleder.

TILBAKE: Silje Nordnes er tilbake som programleder i den populære gjetteleken «Maskorama». Foto: Helene Kjærgaard/TV 2
TILBAKE: Silje Nordnes er tilbake som programleder i den populære gjetteleken «Maskorama». Foto: Helene Kjærgaard/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er Silje Nordnes (36) tilbake som programleder i Norges villeste gjettelek, «Maskorama». I et intervju med NRK snakker hun ut om det hun omtaler som sin største «Maskorama»-flause.

- Jeg fikk rett og slett jernteppe, sier Nordnes til NRK.

Forvekslet Karpe og Madcon

Den 36 år gamle programlederen forteller at hun fortsatt er flau over stortabben under fjorårets premiere, nemlig da hun forvekslet Karpe og Madcon.

KRYPTISK: «Maskorama» er for fullt i gang, og etter å ha stilt KK-redaktør Ingeborg Heldal til veggs, er vi ganske sikre på hvem som skjuler seg bak «Nøkken». Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Det var så flaut fordi jeg helt klart vet forskjellen på dem. Jeg har vært på konsert med dem, og jeg vet veldig godt forskjellen på Tshawe og Chirag, sier Nordnes til NRK.

- Har prøvd meg

Da Arve Juritzen ble avslørt som frosken i forrige uke, fortalte Nordnes at bare 16 personer klarte å gjette at han skjulte seg bak maska.

Programlederen forteller at heller ikke hun har noe anelse om hvem deltakerne er. Ifølge programlederen sitter både hun og deltakerne på hvert sitt hotellrom da de ikke er i studio for å spille inn.

- Jeg har absolutt prøvd meg, og jeg har stilt spørsmål på en diskré måte til de som vet, men de er gode på å holde ting skjult, sier Nordnes.

Det var Arve Juritzen som måtte forlate Maskorama, og han forteller hvordan det har vært å være med på showet. Reporter: Celina Morken. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Ekstremt åpent

Før premieren har hun blant annet gjestet podkasten «Summa Summarum», hvor hun inviterer lytterne tettere inn på privatlivet sitt. Blant annet forteller hun om tiden etter «P3morgen», veien videre og framtida.

Når podkastprogramlederne Kjersti Kvam og Ragnhild Bang Nes stiller spørsmål om hva hun gleder seg mest - og minst - til ved å bli eldre, svarer Nordnes:

- Jeg kan ikke si at jeg gruer meg egentlig, jeg gjør egentlig ikke det. Ikke la oss kalle det et problem, men min utfordring nå. Når det gjelder å se for seg framtida, er det slik at jeg ikke vet om jeg for eksempel får barn. Jeg vet ikke om jeg finner en partner. Jeg har ikke noen i sikte, svarer hun, og påpeker at akkurat det er ekstremt åpent.

Snakket om bruddet

Tidligere i år åpnet programlederen seg om bruddet med artist Fay Wildhagen (28) i et intervju med Dagbladet Magasinet. Nordnes fortalte åpenhjertig at det var vanvittig vondt.

- EXCITED! Detektiv Jan Thomas er i fyr og flamme over den nye sesongen av Maskorama på NRK. Reporter: Celina Morken. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg har kjent på det å skulle stå i mitt tredje offentlige brudd, et nederlag som ikke bare er mitt, siden alle kan se at jeg har mislyktes igjen og igjen, fortalte hun blant annet, sa Nordnes til Dagbladet.

LES OGSÅ: «Maskorama»-karakterer avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer