Jan Thomas:

Om Märtha Louise: - Bare vent!

Kjendisstylisten gir seg ikke.

SKRÅSIKKER: Jan Thomas er stadig skråsikker på at en kongelig skjuler seg bak en av Maskorama-figurene. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK
SKRÅSIKKER: Jan Thomas er stadig skråsikker på at en kongelig skjuler seg bak en av Maskorama-figurene. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK Vis mer
Publisert

Lørdag kveld var det duket for sesongens andre sending av NRK-suksessen «Maskorama» og en ny deltaker måtte kaste masken.

Mange lot seg overraske stort over Snørobotens egentlige identitet.

Ekspertpanelet, bestående av Jan Thomas (55), Marion Ravn (38) og Nicolay Ramm (33), hadde heller ikke klart å gjette seg til det riktige svaret denne gangen.

Flere fra panelet har i tidligere sesonger kommet til bunns i mysteriene ved jevne mellomrom, men det har også vært rikelig med feilgjetninger.

GJETTELEK: Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm gjetter vilt lørdag etter lørdag. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK
GJETTELEK: Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm gjetter vilt lørdag etter lørdag. Foto: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK Vis mer

Kjendisstylist Jan Thomas ser ut til å ha et par kjendiser han aldri vil slutte å gjette på - deriblant selveste prinsesse Märtha Louise (51) og den svenske artisten Carola Häggkvist (56).

- Veldig stor sannsynlighet

Lørdag konfronterte Se og Hør Jan Thomas om at han «alltid» nevner prinsessen.

VENDING: Det var en overraskelse som skjulte seg bak maska i «Maskorama». Video fra NRK Vis mer

- Hvorfor er du så skråsikker på at hun er med?

- Jeg har gjettet prinsesse Märtha Louise nesten hvert eneste år - håpefullt! Jeg ønsker svært gjerne at hun skal være der, ingenting ville ha gledet meg mer.

Kjendisstylisten påpeker at han i fjor hadde med seg 57 prosent av Norge, på at prinsessen var med. Det viste seg imidlertid at hun ikke var det.

- I år har jeg gjort masse detektivarbeid i forkant. Jeg gjør det fra lørdag til lørdag, og jeg vet at det er en veldig stor sannsynlighet for at hun kan være med, sier Jan Thomas til Se og Hør og legger til:

- Også har det jo blitt en sånn greie da, med meg og prinsessen, at jeg går rundt og tenker: «vent nå lite grann, jeg er ikke overbevist om at du ikke er her». Så er det plutselig en som synger «Royals».

GLIPP: «Maskorama» er tilbake på skjermen, og spekulasjonene om hvem som skjuler seg bak maskene, er godt i gang. En av figurene ga seerne et ufrivillig hint under lørdagens opptreden. Video: Rød Løper Vis mer

Jan Thomas sikter til låtvalget Frøya gikk for denne lørdagen.

- Bare vent

- Vi kan jo stå her og diskutere frem og tilbake, men det er en veldig stor sannsynlighet for at prinsessen er med altså.

- Blir du skuffet hvis hun ikke er med?

- Jeg blir ikke skuffet, for det er ett år til neste år. Så da tenker jeg, prinsesse Märtha Louise og Carola, de kommer. Bare vent!

- Og når de kommer, så er det jeg som står igjen som den store helten, for jeg kommer til å avsløre de, legger «Maskorama»-detektiven til.

LES OGSÅ: - Det har vært helt overveldende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer