«Én mann, fire koner»-Kody:

Om livsstilen: - Han er lei av det

«Én mann, fire koner»-Kody Brown stiller spørsmål ved livsstilen han har valgt.

Editorial use only. No book cover usage.Mandatory Credit: Photo by Puddle Monkey Prods/Kobal/REX (5880618k)Christine Brown, Meri Brown, Robyn Brown, Janelle Brown, Kody BrownSister Wives - 2010Puddle Monkey Productions/Figure 8 FilmsUSATV PortraitTv Classics
Editorial use only. No book cover usage.Mandatory Credit: Photo by Puddle Monkey Prods/Kobal/REX (5880618k)Christine Brown, Meri Brown, Robyn Brown, Janelle Brown, Kody BrownSister Wives - 2010Puddle Monkey Productions/Figure 8 FilmsUSATV PortraitTv Classics Vis mer
Publisert

Hver søndag får ivrige TV-seere innblikk i ståa i den mye omtalte Brown-familien. Vi har fått følge dem tett i TLC-serien «Sister Wives» - også kjent som «Én mann - fire koner» - gjennom snart elleve år, men den siste tiden har ting tilsynelatende blitt annerledes.

Kody (52) og Christine Brown (49) avslørte på tampen av 2021 at de hadde bestemt seg for å gå hver til sitt etter 25 års ekteskap. Det ser heller ikke ut til at Kodys ekteskap med Meri (50), Janelle (52) og Robyn (43) bare er fryd og gammen.

Familien valgte nemlig å ikke feire høytiden Thanksgiving sammen.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Video: TLC Vis mer

- Hvorfor har det blitt så kaos?

Skal vi tro Kody, skal det ikke bare være lett å ha flere koner. Det skriver People, som har fått eksklusiv tilgang til søndagens episode.

I episoden åpner han seg om ekskona Christine. Kody føler nemlig at hun levde et dobbeltliv ved å snakke varmt om livsstilen offentlig, men på tomannshånd eller firemannshånd skal hun ha fortalt at hun ville ut av familien. Det gjorde Kody sint.

- Når du virkelig begynner å være ærlig, begynner du å se opp til himmelen og sier: «Jøss, Gud. Du inspirerte meg til å gjøre dette. Hvorfor har det blitt så kaos nå?» forteller han under en reunionspesial.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

- Det har virkelig fått meg til å stille spørsmål ved livsstilen. Det er en utfordring, fortsetter han.

Når programleder Sukanya Krishnan spør Brown om han noen gang tviler på polygami for seg selv, svarer han:

- Gud, ja. Ja. Jeg stiller spørsmål ved det hele tiden.

Ikke lenger romantiske

Senere i episoden adresserer alle konene, inkludert Christine, muligheten for at Brown gir avkall på livsstilen.

Selv forteller Christine at hun forlot livsstilen fordi hun ikke lenger «tror på det». Kona Janelle sier hun fortsatt «stoler på prosessen», men at hun måtte gå dypt i eget sinn gjennom pandemien for å finne ut om polygami var det beste for henne fremover.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

- Hvis han ikke tror på flerkoneri - hva skal han gjøre? Da forlater han tre av oss eller alle. Det har vi sett før i vår kultur. Vi har sett at en mann er ferdig med livsstilen, og forlater alle konene, eller alle bortsett fra én og starter et nytt liv. Han er lei av det, forteller kona Robyn.

Selv om Brown ikke lenger har en romantisk relasjon med sin første kone Meri, ser hun likevel verdien av å bli i familien. Hun er imidlertid usikker på om ektemannen synes det er verdt å ha flere koner.

På spørsmål om Brown har lov til å gi opp «livsstilen og dra», sier Meri at alle må få gjøre som de selv vil.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Her snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Kona Robyn er derimot den eneste av ektefellene som han fortsatt har et fullverdig ekteskap med. I en nylig episode uttrykker hun et ønske om at Kody skal løse problemene med de resterende konene.

- Det gjør meg sint. Jeg vet ikke hvorfor de ikke finner ut av ting, snakker sammen og finner kompromiss, sier hun i tårer.

LES OGSÅ: Slik gikk det med parene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer