Øyunn Krogh:

Om leiligheten: - Overdådig

Realityprofilen har en klar visjon for sitt nye hjem.

NAKENKJOLE: Kjolevalget til Øyunn Krogh fikk oppmerksomhet på premierefesten til NRKs «24-stjerners julekalender». Video: Rød Løper. Vis mer
Publisert

Øyunn Krogh (27) trenger ikke bli bedt to ganger.

Den siste tiden har flere og flere kjendiser dukket opp i såkalte «nakenkjoler» på diverse røde løpere og fester, og Krogh er ikke noe dårligere. Under tirsdagens premierefest på «24 stjerners julekalender» hadde hun nemlig overlatt relativt lite til fantasien.

Se og Hør var også til stede, og benyttet derfor anledningen til å ta en statusprat med 27-åringen.

Tidligere i høst ble det nemlig kjent at Krogh og ekskjæresten, Levi Try (25), hadde fordelt leilighet og hytte - og at hun ble sittende igjen med førstnevnte. Der flyttet hun nylig inn med en venninne - Frida Hollund, som også er med på den røde løperen.

Nå er det oppussing som står for tur for jentene.

NAKENKJOLE: Kjolevalget til Øyunn Krogh fikk oppmerksomhet på premierefesten til NRKs «24-stjerners julekalender». Video: Rød Løper. Vis mer

- Overdådig

- Det blir forhåpentligvis, men vi har ikke begynt ennå. Vi har en rammemadrass som sofa, lo Krogh.

- Vi matcher ikke leiligheten vår, føler jeg. Leiligheten matcher heller oss for seks år siden liksom. Men vi har ingen møbler så det kan ha noe med det å gjøre.

Enn så lenge står Grønlands-leiligheten altså ganske tom, men jentenes visjon er derimot noe helt annet enn minimalisme.

- Visjonen vår for leiligheten er at den skal bli veldig overdådig. Vi vet ikke om det blir sånn, men vi tør å drømme.

HJEMME HOS: I «Bjuda På» åpner et knippe kjendiser dørene for det de tror er en helt vanlig house tour. De vet ingenting om at gjestene deres, gjengen fra Rød Løper, har skumle planer. Vis mer

- Lukter kloakk

Krogh ble for første gang et kjent fjes da hun og ekskjæresten deltok i, og vant, «Sommerhytta» på TV 2. Der bygde de en helt egen hytte, og med den erfaringen i sekken har hun kanskje noe mer oppussingskunnskaper enn 27-åringer flest.

Å ta på seg hele oppussingsjobben alene kommer de imidlertid ikke til å gjøre.

- Vi tenker en blanding. Fagfolk der fagfolk er best, fastslå Krogh, og kunne videre fortelle at de allerede nå gjerne skulle hatt hjelp av en rørlegger.

- Badet vårt lukter så vondt. Det er noe med en vannlås eller et eller annet, så det lukter helt for jævlig på badet vårt. Vi må unnskylde overfor alle gjester som kommer på besøk for at det lukter kloakk.

VELDIG BRA: Flere har lagt merke til en mystisk mann som har dukket opp en del på Øyunn Kroghs Instagram i det siste. Slik svarer hun på det. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Rød Løper Vis mer

Utenom badet har jentene store planer om å legge nytt gulv.

- Gulv er faktisk førsteprioritet. Vi har lyst på enstavs eikeparkett, det er veldig viktig.

- Fortsatt mystikk

Selv om visjonen er en overdådig leilighet strekker ikke økonomien helt til foreløpig. Å kjøpe sin første leilighet er nemlig ikke bare bare.

- Budsjettet vårt er utrolig lavt fordi jeg har brukt alt jeg eier på å kjøpe ut eksen av denne leiligheten. Alt er brukt på det. Vi prøver å «hustle» alt vi kan - la oss bare være helt ærlige på det. Men det skal ikke gå på bekostning av hvordan vi får det. Alt skal være ekte, vi sier ikke ja til noe vi ikke vil ha, understreker realityprofilen.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Nå er vi begge single, vi lever i den leiligheten og vi har alle muligheter i verden.

- Nå kom du inn på temaet selv, du er fortsatt singel?

- Haha, ja det er ikke noen endring. Det er fortsatt mystikk. Men det går greit.

I høst begynte det nemlig å florere romanserykter rundt Krogh og en mystisk mann, etter han gjentatte ganger dukket opp på hennes sosiale medier.

Litt senere gjestet hun Ida Fladens podkast, «Ida med hjertet i hånden», hvor hun innrømmet at hun har truffet en ny mann. Selv om hun ikke ville omtale det som en kjæreste la hun ikke skjul på at hun var forelsket.

LES OGSÅ: - Vi har et nært bånd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer