«Farmen»:

Om kysset: - «Nei, nei, nei»

Det oppstår flere romanser på årets «Farmen»-gård.

«FARMEN»: Det kan se ut som det har oppstått søt musikk mellom Björk Valnes Atladóttir og Mattis Veine Karterud inne på Farmen-gården. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny uke er i gang på «Farmen»-gården, og forpakterne er i gang med nok et ukesoppdrag, ledet av storbonde Kathrine Jakobsen (41).

Blant annet får deltakerne i oppgave å spikke en gallionsfigur, og ansvaret faller på Björk Valnes Atladottir (28) og Mattis Veine Karterud (22).

Under oppdraget oppstår det derimot en misforståelse mellom deltakerne, som ender opp i et kyss foran kameraene.

FORELSKA: Sebastian Eide og Kornelia Kløv, årets «Farmen»-par, gir oss status på forholdet mellom dem i dag. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- «Nei, nei, nei»

Mens duoen spikker på figuren de har døpt Cynthia, overrasker Veine Karterud både seerne og Valnes Atladottir når han planter et kyss på munnen hennes.

Overfor Se og Hør forklarer Valnes Atladottir at hun ble tatt på senga av meddeltakerens påfunn.

- Jeg og Mattis holder på å spikke en gallionsfigur. Så har vi det veldig morsomt mens vi spikker på figuren. Det starter med at Mattis tar meg på puppen for å få inspirasjon til å lage puppene på gallionsfiguren, så vi har en litt flørtete tone der, forteller 28-åringen lattermildt.

KYSSET: Björk Valnes Atladottir og Mattis Veine Karterud. Foto: Anton Soggiu / TV 2
KYSSET: Björk Valnes Atladottir og Mattis Veine Karterud. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer

Men når Valnes Atladottir skal skjære ut lepper på figuren, får de en idé om at de skal kysse noen av deltakerne for inspirasjon til Cynthias lepper.

Vanligvis henter deltakerne produksjonen når noe spesielt skal skje. Men når kamerateamet er på plass oppstår det en misforståelse mellom Valnes Atladottir og Veine Karterud.

FORELSKA: Sebastian Eide og Kornelia Kløv, årets «Farmen»-par, gir oss status på forholdet mellom dem i dag. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Mattis sier til meg at jeg skal gi han et tegn på når jeg tenker at det skal skje. Så tenker jeg at når produksjonen kommer inn nå, så kan jo jeg begynne å gjøre dem forberedt på at jeg og Mattis på et tidspunkt skal dra ut og kysse noen deltakere for å få inspirasjon til leppene bare for moro skyld, sier 28-åringen.

Mens kameraene går, påpeker Valnes Atladottir figurens munn.

- Jeg sa noe med at «de leppene her, vi må finne ut av hvordan vi skal lage dem». Også tar Mattis det som et tegn på at han og jeg skal kysse. Så mens produksjonen filmer, så ser jeg at han reiser seg opp for å kysse meg, og jeg ser jo da hva han har tenkt til å gjøre.

- Jeg tenker bare: «Nei, nei, nei, vi skal ikke kysse».

ØL, KJØTT & SEX: De ferske «Farmen»-deltakerne røper hva de kommer til å savne mest mens de kjemper for tilværelsen. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper. Kamera: Nora Skavhaug. Vis mer

Veine Karterud går derimot inn for et kyss før hun rekker å si noe.

- Jeg synes hele kysset er så komisk, vi flirer og tuller med det. Og det fikk de på kamera. Vi tulla mye med det, og så fikk vi en liten flørt etter det.

- Ser frykten i øynene hennes

Overfor Se og Hør forklarer Veine Karterud at han så på gallionsfiguren som en måte å bli bedre kjent med meddeltakeren på.

- Her skjønner jeg at det er en måte for meg å bli enda bedre kjent med Björk på, men samtidig skylde på ukeoppdraget. Så holder hun på med leppene, og trenger litt inspirasjon der, forklarer han, og fortsetter:

- Jeg tar jo det som et hint på at jeg trengte inspirasjon til pupp, da fikk jeg ta på pupp. Hun trenger inspirasjon på lepper, da tenkte jeg at «nå hinter hun til et kyss». Så jeg reiser meg opp, og idet jeg gjør det, så ser jeg frykten i øynene hennes.

Anders Rydning, som er med på årets sesong av «Farmen», har en nokså dristig skuespillerhistorie. Video: Apple TV + / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Kamera: Nora Skavhaug. Vis mer

- Men da hadde jeg allerede reist meg opp, og da kan jeg ikke bare sette meg ned igjen. Da løper jeg de verste meterne i livet mitt bort og får kysset Björk før hun flykter, ler «Farmen»-deltakeren.

22-åringen innrømmer at han ikke nødvendigvis ser fram til å se hendelsen på TV.

- Jeg føler at jeg tar Björk veldig på senga, og at det kysset kanskje til en liten grad ikke virker romantisk og ikke nødvendigvis så frivillig, og det gruer jeg meg til å se. Vår relasjon er veldig god, det er ikke nødvendigvis noe man får fram gjennom kameralinsa. Så det føltes ikke så ille der, men så kommer man ut av «Farmen»-boblen og kan tenke på det fra et tredjeperspektiv.

KLIKKER: Det tar fullstendig av inne ved baksthuset i søndagens episode av «Farmen». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Kryptisk om romansen

Både Valnes Atladottir og Veine Karterud forteller at de har kontakt i dag.

- Oppsto det noen følelser inne på «Farmen»?

- Jeg ble litt betatt av Mattis der inne, jeg ble veldig glad i han i hvert fall, sier Valnes Atladottir.

- Vi har kontakt, men vi får se om han tør å invitere meg på en date.

På spørsmål om det ble flere kyss under gårdsoppholdet, er de begge ordknappe.

SOVER SAMMEN: Kornelia og Sebastian ligger tydelig an til å bli årets «Farmen»-oar, og nå kan det virke som de ønsker å fortsette romansen når de en dag skal hjem. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Kanskje det, ja, svarer Veine Karterud kryptisk.

- Hvordan er relasjonen deres i dag?

- Jeg er veldig glad i Björk, vi har en super relasjon og hun er en god person jeg kan ta med meg på utsida også, det er veldig fint.

LES OGSÅ: Gravid: - Så takknemlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer