Bettina Buchanan:

Om kritikken: - Blir for dumt

Uenig med meddeltakerne i realityprogrammet.

PÅ SKJERMEN: Bettina Buchanan er for tiden aktuell med realityprogrammet «Good Luck Guys». Foto: Skjermdump fra Instagram/ @bettinabuchanan
PÅ SKJERMEN: Bettina Buchanan er for tiden aktuell med realityprogrammet «Good Luck Guys». Foto: Skjermdump fra Instagram/ @bettinabuchanan Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden ble nordmenn introdusert for et nytt realityprogram på skjermen.

I Prime Video-programmet «Good Luck Guys» blir tolv kjendiser sendt til Thailand for å konkurrere parvis, og lever samtidig med lite mat og under dårlige kår.

MÅ HJEM: Jenny Huse og Tim Kristian blir bedt om å trekke seg etter at førstnevnte blir bitt av skorpion og brister ribbeinet sitt. Det åpner en plass for Bettina Buchanan og Johannes Magnussen. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Prime Video. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Forrige uke kritiserte flere av deltakerne sikkerheten under innspillingen, ettersom flere kjendiser skadet seg og trengte medisinsk hjelp.

Det reagerer den svenske realityprofilen Bettina Buchanan (27) på.

«En sikkerhetsfeil»

I programmets første episode kollapser deltaker Cathrin Prana (31) og må forlate produksjonen. Til VG forteller Pranas konkurransepartner Magnus Waaler (29) at de to blir forlatt på et hotell i over et halvt døgn uten telefon og tilsyn.

Også influenser Jenny Huse (21) er uheldig under innspillingen, og blir bitt av en skorpion. Til avisa forteller Huse at hun ikke fikk nødvendig hjelp, ettersom produksjonen skal ha glemt å legge igjen en walkietalkie da de var alene den påfallende kvelden.

I tillegg skal modell Nora Emilie Nakken (24) ha fått infeksjon på øynene.

Kritikken rundt sikkerheten får Buchanan til å ta til Instagram Story for å dele sin opplevelse av sikkerheten.

«Ser at flere har delt denne artikkelen og at det florerer kommentarer om at vi var innesperret og helt alene. Og det blir for dumt. Det var vi ikke», mener 27-åringen.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Realityprofilen skriver også at de hadde medisinsk hjelp 150 meter unna, døgnet rundt, like utenfor innspillingsområdet som var åpent når enn de trengte det.

FENGSEL: Bettina Buchanan jobber på grabbarna grus på Rhodos, vi har møtte henne der for en tour, og hun avslører også hvorfor hun har sittet i fengsel på øya. Video: Nina Hansen Reporter: Øystein Andersen Vis mer

«Så glemte de (produksjonen, journ.anm.) å legge igjen walkietalkien en kveld, ja, det var jævlig dumt så klart, men det var en sikkerhetsfeil, that`s it», mener Buchanan videre.

«Får man nesten regne med»

Hun henviser også til meddeltaker Nakken som fikk infeksjon i øyet under innspillingen.

«Og at folk får skrubbsår og møkk i øynene som dessverre ledet til infeksjoner får man nesten regne med når man bor og konkurrerer i jungelen i flere uker».

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Buchanan, foreløpig uten hell.

«Det handler ikke om glipp i sikkerheten fra produksjonen, selv om jeg forstår at det var dritkjipt for de som skadet seg».

«GOOD LUCK GUYS»: Under innspillingen var Bettina Buchanan og Johannes Magnussen kjærester - nå er de ekser. Video: Prime Video / Klaus Fjellro. Reporter: Celina Morken Vis mer

Produksjonen beklager

Overfor VG har produksjonsselskapet Mastiff beklaget for at enkelte deltakere ikke opplevde sikkerheten som god nok.

- Produksjonen var og er veldig opptatt av at våre deltakere alltid skal føle seg godt ivaretatt. Om det er noen som har hatt opplevelser underveis hvor dette ikke har vært tilfelle, så beklager vi det, skriver produsent Morten A. Mjønes i en e-post til avisa.

KLIKKER: Bettina Buchanan ser rødt når Even Kvam kommer med upassende kommentar i «Paradise Hotel». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Samtidig er det viktig å presisere at selve programkonseptet nettopp spiller på å ta deltakere godt utenfor deres komfortsoner. Sikkerheten var hele veien vår viktigste prioritet med ambulanse, akuttlege og sykepleiere i umiddelbar nærhet til deltakerne.

LES OGSÅ: Røper 17 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer