«Farmen» 2020:

Om kritikken: - Vi er ikke slemme

«Torpet»-gjengen fikk flere utslåtte «Farmen»-deltakere til å trekke seg. Dette sier de selv om reaksjonene.

TRIO: Gjengen på «Torpet» mener at de ikke var uhyggelige mot deltakerne som kom inn. Foto: Alex Iversen / TV 2
TRIO: Gjengen på «Torpet» mener at de ikke var uhyggelige mot deltakerne som kom inn. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Den opprinnelige «Torpet»-trioen, bestående av Karianne Amlie Wahlstrøm, Mathias Scott Pascual og Olav Harald Ulstein har tilsynelatende vært en umulig gruppe å komme inn på.

Utslåtte «Farmen»-deltakere, som har gått videre til sidekonkurransen, har som regel snudd i porten, og den iskalde oppførselen har vært det totalt motsatte av en varm velkomst.

Behandlingen fra den nevnte trioen har vært en snakkis i høst - hvor flere deltakere har tatt til orde om oppførselen. Selv mener «Torpet»-profilene at de ikke har spilt skittent.

- På «Torpet» har vi helt klart kjempet hardt for plassen vår, men vi har behandlet alle med respekt og vært gode med alle. Vi har gledet oss til den dagen folk skulle komme inn til oss, høre hva som skjer inne på gården og lære den personen som kommer inn å kjenne, mener Mathias Scott Pascual.

- Må tåle såpass

Han forklarer videre at de gjemte unna goder som salt og av og til kaffe, noe han mener ikke er spesielt dårlig gjort, men at de ikke ønsket at «Torpet» skulle framstå som et hotell.

Ifølge Pascual ville de ha åpnet opp for nye deltakere i trioen, dersom en av dem ble slått ut og mistet plassen sin, men ønsket ikke å dele av enkelte ting på gården mens de hadde besøk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer