Johnny Depp og Amber Heard:

Om kranglene: - Førte til vold

Skuespilleren fortsetter sin forklaring i retten, og forteller blant annet om en plutselig endring hos ekskona.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør følger rettssaken!

- For omtrent seks år siden kom Heard (Amber Heard, journ.anm) med noen fryktelige og opprørende kriminelle påstander mot meg som ikke var sanne. Det var et stort sjokk. Jeg har aldri slått Heard. Jeg har aldri slått en kvinne i mitt liv, sa skuespiller Johnny Depp (58) blant annet i retten tirsdag kveld norsk tid.

Rettssaken startet mandag forrige uke i Virginia i USA, etter at «Pirates of the Caribbean»-stjernen har saksøkt ekskona for ærekrenkelse.

Onsdag fortsetter han sin forklaring i vitneboksen, hvor han blant annet forteller sin versjon av den mye omtalte Australiaturen.

I 2015 var det da nygiftede paret på ferie i landet da det skal ha brutt ut en voldsom krangel. I raseri skal Depp ha kuttet av seg fingertuppen mens han var ruset på alkohol og ecstazy. Det som var igjen av fingertuppen skal han ha brukt for å male utroskapsanklager mot Heard med blod og maling på veggen. Dette er Heards versjon.

Ifølge Depp skal situasjonen ha vært en litt annen.

- Jeg tror jeg endte opp med å låse meg inn på minst ni soverom eller baderom den dagen mens hun hamret på døren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.