«Sister Wives»:

Om konene: - De er ikke lojale

Kody Brown, kjent fra TLC-serien «Sister Wives», uttaler seg om ekteskapene.

TV-FAMILIE: Christine, Meri, Robyn, Janelle og Kody Brown har vist mye fra sitt uvanlige familieliv i over ett tiår. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB
TV-FAMILIE: Christine, Meri, Robyn, Janelle og Kody Brown har vist mye fra sitt uvanlige familieliv i over ett tiår. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert

Hver søndag får ivrige TV-seere ytterlige innblikk i ståa i den mye omtalte Brown-familien. Vi har fått følge dem tett i TLC-serien «Sister Wives» gjennom snart elleve år, men den siste tiden har ting tilsynelatende blitt annerledes.

Mens Kody (52) og Christine Brown (49) avslørte på tampen av 2021 at de har gått hver til sitt, later mye til at heller ikke Kodys ekteskap med Meri (50), Janelle (52) og Robyn (43) er en dans på roser.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

Flere uttalelser i forbindelse med serien kan tyde på at familien er mer splittet enn noensinne og at det er avstand mellom Kody og konene. I søndagens episode av programmet ser det også ut til å være det.

Episoden tar nemlig for seg Thanksgiving-feiringen like før jul - en feiring familien ikke tilbrakte sammen.

Stor belastning

Etter mye diskusjon om hvordan de skulle feire høytiden med tanke på coronapandemien endte Kody, ifølge US Magazine, opp sammen med konene Meri og Robyn og deres barn.

Christine og Janelle på sin side valgte å reise til Utah for å besøke barna som bor der.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

- Covid har vært en så stor belastning på familien, og alle rundt dette bordet har vært greie mot meg og corona-reglene mine, sier han i episoden, og fortsetter:

- Kontrasten har gjort at jeg virkelig har bitt meg merke i hvem som er lojale til meg og hvem som ikke er det.

- Vanskelig å tilfredsstille

Ifølge det amerikanske magasinet nevner ikke familiens overhodet noen av konene ved navn, men han skal tidligere ha vært uenig med både Janelle og Christine over hvordan de skal forholde seg til restriksjoner under pandemien.

- Det er like mye respekt som det er lojalitet tror jeg. Hvordan du elsker en mann er ved å respektere ham. Så jeg sitter her og setter pris på hvor jeg er og hvem som er med meg, legger han til.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Janelle på sin side hevder det er så å si umulig å tilfredsstille ektemannen, men at det ikke handler om at hun ikke ville være sammen med Kody eller de andre konene.

Selv forklarer Christine at hun hadde en meget fin feiring hos sin eldste datter Aspyn, som hun har med Kody.

Spesiell familie

Historien om den noe uvanlige familien begynte en aprildag i 1989 da Kody Brown giftet seg med sin første kone Meri Brown.

I etterkant har han blitt smidd i hymens lenker tre ganger til, og hadde inntil nylig fire koner, Meri, Janelle, Christine og Robyn.

Christine og Kody er imidlertid ikke lenger et par.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Må forsvare datterens (1) amputasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer