«Mesternes mester»:

Om kona: - Det største jeg tar med meg

Anja Hammerseng-Edin måtte fredag kveld forlate «Mesternes mester».

UTE: Anja Hammerseng-Edin og Madelene Rubinstein møtes til nattest i «Mesternes Mester». Video: NRK Vis mer
Publisert

Det ble hit, men ikke lenger for den tidligere håndballstjernen Anja Hammerseng-Edin (39). Etter fredagens nattest i «Mesternes mester», som for øvrig er sesongens siste, måtte hun takke for seg, bare kort tid før semifinalen i programmet.

Etter exiten er hun likevel strålende fornøyd med deltakelsen.

- Det har vært helt fantastisk, sier hun i programmet, og fortsetter:

- Det å få gjøre dette sammen med dere, og få komme tilbake til konkurransefølelsen og kjenne på opp- og nedturer, har vært helt fantastisk.

UTE: Anja Hammerseng-Edin ble fredag slått ut av«Mesternes mester». Foto: Stian Foss, Nordisk Film/NRK
UTE: Anja Hammerseng-Edin ble fredag slått ut av«Mesternes mester». Foto: Stian Foss, Nordisk Film/NRK Vis mer

Vant «Mesternes»

Det ble med andre ord ingen mulighet for 39-åringen til å kjempe om tittelen som «Mesternes mester». Den tittelen har de likevel hjemme hos familien Hammerseng-Edin fra før.

Kona Gro Hammerseng-Edin(41) vant nemlig konkurransen i 2018, og tidligere har 39-åringen vært tydelig stolt over førstnevnte.

VISER FREM: Bli med inn i det eksklusive «Mesternes mester»-huset. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg fikk helt gåsehud. Gro har virkelig kjempet og hatt sine opp- og nedturer under «Mesternes»-oppholdet. Samtidig vet jeg hva som bor i henne - hun har en enorm vinnerskalle, har Anja tidligere sagt til Dagbladet.

- Det som er spennende med Gro er at når hun først takker ja til noe, så vet jeg at hun gir alt. Jeg visste at hun sto overfor en veldig tøff kamp, og da er det til gjengjeld steintøft at hun klarer å utfordre guttene og bevise at det er mulig, fortsatte hun.

Familieliv

Ekteparet Hammerseng-Edin giftet seg i 2013, men paret, som stadig får kommentarer i sosiale medier på at de fremdeles ser like nyforelsket ut som da de først ble et par, fikk ikke en lett start på forholdet da de først ble kjærester.

Duoen har likevel holdt sammen i over ett tiår, og i fredagens episode av «Mesternes mester», forteller Anja at kona er det fineste hun har tatt med seg fra håndballkarrieren.

Det ble et sterkt øyeblikk i «Mesternes Mester» da Bjørn Einar Romøren fortalte om kreften. Video: NRK Vis mer

- Det høres helt sikkert veldig klisjé ut, men det største jeg tar med meg fra idretten, det er jo at jeg fant Gro, og at vi fikk skape et liv sammen. I mange andre land er ikke det lov, og jeg er så takknemlig for jeg vet hvor bra det er for meg, sier hun.

- Og jeg vet hvor mye mer jeg kan gi for verden, når jeg får lov til å være i et forhold med en jeg virkelig elsker. For meg er det ikke noe som er større, legger hun til.

LES OGSÅ: Se de hemmelige «Mesternes»-bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer