Carola Häggkvist:

Om kjærlighetslivet: - Finnes én

Sangfuglen åpner seg i et ferskt intervju.

AVSLØRER: Den svenske artisten Carola Häggkvist avslører nye detaljer om kjærlighetslivet. Foto: Andreas Fadum
AVSLØRER: Den svenske artisten Carola Häggkvist avslører nye detaljer om kjærlighetslivet. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i et nytt intervju med Aftonbladet, at den svenske artisten Carola Häggkvist (55), avslører nye detaljer om hvordan det står til med kjærlighetslivet om dagen.

Artisten er ikke fremmed for å lette på sløret om hvordan singeltilværelsen har vært for henne, etter at det for to år siden ble slutt mellom henne og musikerkjæresten Jimmy Källqvist (50).

- Det finnes én

Nå ser det lysere ut for 55-åringen, som nylig delte at det er noen hun har et ekstra godt øye til.

Carola avslører til Aftonbladet at det er flere som har hatt lyst til å ta henne med på date. Artisten har derimot ingen hastverk.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

På spørsmål om hvordan det står til med kjærligheten, svarer hun følgende:

- Ja du, det er rolig akkurat nå. Jeg har noen som har tatt kontakt og vil møtes, men jeg vet knapt hvem de er, jeg må vite mer, men jeg har ikke tid akkurat nå. Det finnes én jeg vil se litt nærmere på, innrømmer hun.

Videre i intervjuet mimrer hun tilbake til en kveld da hun var ute sammen med noen venninner. Det skal ha vært kvelden hun møtte den mystiske mannen.

- Det var litt gøy, jeg var ute med en jentegjeng og så … selv om det ikke engang var i Sverige. Han er ikke engang svensk, så tjohoo …, legger hun lurt til.

AVSLØRER: Skuespiller Thomas Hayes avslører at han har fått ny kjæreste. Video: Nina Hansen / Rød Løper. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Raste mot datingapp

Det er ingen hemmelighet at sangstjernen også har vært å finne på datingappen Tinder. For omtrent et år tilbake gikk det imidlertid ikke helt som planlagt, da hun endte opp med å bli kastet ut av appen.

Det kom frem i et innlegg på Instagram hvor hun blant annet skrev følgende:

«På mindre enn 24 timer! Første gangen noensinne jeg har gått inn her. Livet som kjendis … Ikke alltid fordeler. Folk, eller kanskje Tinder selv, tror at man er en falsk konto. Jeg ble så paff når det her skjedde, og følte meg utestengt uten noe som helst forklaring».

ÅPENHJERTIG: Influencer Emma Ellingsen forteller om livet på Tinder, hva hun tiltrekkes av i gutter og når hun sist var på date. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Det ble dermed ingen videre sveiping til verken venstre eller høyre for artisten, som for tida er singel. Det er ikke første gang en kjendis får kontoen sin utestengt, fordi både fans og appen selv mistenker at det ikke er den ekte kjendisen som står bak.

Etter at det hadde gått noen dager, var hun imidlertid tilbake igjen på appen. Det fortalte hun til TV4s «Efter fem», ifølge Expressen.

- Veldig spennende å hoppe inn i noe som dette, for det er jo første gangen for meg, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Setter fart på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer