Maria Mena:

Om kjæresten:- Jeg elsker ham

Artisten letter på sløret om tilværelsen og den nye kjæresten.

NY KJÆRESTE: Livet smiler for artist Maria Mena om dagen som har funnet kjærligheten på ny. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NY KJÆRESTE: Livet smiler for artist Maria Mena om dagen som har funnet kjærligheten på ny. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mars avslørte artist Maria Mena (34) at hun hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med Bård Hauki. Det gjorde hun under en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon, hvor hun svarte «ja» på et spørsmål fra en av følgerne på om hun hadde fått seg kjæreste.

Gjennom sin Instagram-profil har 34-åringen siden den gang delt innblikk fra hverdagen sin hvor hennes nye kjæreste har vært å se. Hun har imidlertid holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om kjæresten, før nå.

Letter på sløret

I et intervju med VG pluss forteller hun at kjæresten først dukket opp da hun endelig var klar for å være alene. Til avisen innrømmer hun at han kom på et tidspunkt hvor hun for første gang i livet ikke trengte «å bli fikset».

- Nå kunne jeg si: Her er ingenting gærent. Det er bare opptur. Jeg er verdens kuleste dame, velkommen inn! forteller hun til VG.

At livet smiler for artisten har imidlertid ikke bare med hennes nye kjæreste å gjøre.

- Folk tror umiddelbart at det handler om at jeg har fått meg kjæreste. Han er en bonus, han er en topp fyr, og jeg elsker ham, men det handler ikke om han. Alt det jeg har gjort for å komme dit jeg er i livet, har jeg gjort selv, sier hun.

FORELSKA: Nå forteller Henrik Borg hvorfor han befinner seg i Sverige. Det er det nemlig en kvinnelig grunn til. Video: Henrik Borg/ Rød Løper Vis mer

Før hun møtte sin nåværende kjæreste forteller Mena åpenhjertig om et år hvor anoreksien for tredje gang tok grep om livet hennes. 34-åringen forteller overfor avisa at hun ikke orket å gå ut, at musikken var borte og at hun ikke visste om hun noen gang ville skrive musikk igjen.

Artisten tok grep og begynte på et kurs for å lære om angst. I dag innrømmer Mena at livet er svært godt.

Til høsten kommer hun også med et nytt album og med det markerer det fem år siden artisten ga ut ny musikk.

Se og Hør har vært i kontakt med Maria Mena som opplyser at hun ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Mena har tidligere delt åpent om angsten sin. I 2016 skrev hun et lengre innlegg på Facebook-siden sin om at hun nylig hadde innsett at hun hadde angst.

«Jeg har lenge hatt angst. Lenger enn jeg selv har visst det, faktisk. Denne indre uroen som tar over deg både fysisk og psykisk, og som ikke henger på greip, men som likevel gir mening i kaoset», delte hun i innlegget.

STERK HISTORIE: Dommer i «Skal vi danse», Merete Lingjærde, forteller en sterk historie på TV2 i påsken. Video: TV2 Vis mer

Delte følelsesladd tekst

Hun har tidligere uttalt at hun begynte å skrive sine egne tekster allerede som 11-åring, og i 2016 delte hun altså en åpenhjertig tekst om hvordan hun opplevde angsten - og hva den hadde lært henne.

Selv poengterte hun at skrivingen fungerte terapeutisk, og hevdet at hun har «skrevet seg ut av et anfall».

Dette var Maria Menas følelsesladde tekst om angst:

«Angst. Jeg er livredd. Kroppen er livredd. Det føles ut som om jeg fysisk har blitt spent fast i et hardt plastsete på verdens bratteste berg- og dalbane mot min vilje.

Jeg skjelver. Det er som å sitte på et fly i dårlig vær.. og hver gang flyet «dropper» følger magen min etter, og jeg faller, men ingen tar meg imot.

Tankene spinner.. jeg leter etter grunner og grunnene er mange og ingen, på én og samme gang.

Jeg føler meg rastløs og utmattet på én og samme gang.

ÅPEN OM ANGSTEN: I 2016 delte artisten en følelsesladd tekst om angst på Facebook. Her avbildet under Aschehougs hagefest i 2018. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÅPEN OM ANGSTEN: I 2016 delte artisten en følelsesladd tekst om angst på Facebook. Her avbildet under Aschehougs hagefest i 2018. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Jeg vet jeg må oppsøke hjelp, men jeg kommer ikke på noen å ringe. Jeg vil ut av min egen kropp, den føles fysisk tung å bære på. Jeg vil ligge i fosterstilling, men jeg kommer meg ikke opp av sengen.

Ingen elsker meg. Ingen passer på meg.. jeg er helt alene i hele universet! Jeg er så liten! Jeg klarer ikke å ta vare på meg selv! Jeg er så fryktelig liten!!

Om jeg dør nå.. kommer noen til å bry seg?».

Innlegget ble den gang hyllet på Facebook, og hun fikk hundrevis av støttende kommentarer og reaksjoner.

LES OGSÅ: «Intim» tabbe - endret sønnens navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer