Marte Bratberg:

Om kjæresten: - Har ikke kranglet ennå

Programlederen er midt i et svangerskap og oppussing. Sistnevnte har heldigvis foreløpig ikke gått ut over forholdet.

PUSSER OPP: Marte Bratberg og kjæresten er om dagen i gang med oppussing. Det har foreløpig gått som smurt, skal vi tro Marte selv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PUSSER OPP: Marte Bratberg og kjæresten er om dagen i gang med oppussing. Det har foreløpig gått som smurt, skal vi tro Marte selv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

De siste årene har Marte Bratberg (31) vært på «alles» lepper. Helt siden hun spiste en rå fisk på «Kompani Lauritzen» og svinget seg over dansegulvet på «Skal vi danse» har hun nemlig blitt en stor favoritt.

Tidligere denne uken kunne hun avslørte at ting også har gått på skinner på hjemmebane. «God kveld Norge»-programledren venter nemlig sitt første barn sammen med kjæresten - som hun omtaler som «leirdua».

- Jeg har gått rundt i veldig store klær i noen måneder og er litt lei av det. Så jeg tenkte kanskje at man bare skulle si det som det var. At her er det et lite barn, sa hun fra «God kveld Norge»-studioet fredag.

- Jeg gruer meg litt. På mange måter skulle jeg ønske at jeg kunne holdt det helt hemmelig til den var frisk og raskt ute. Men så sitter man her tre ganger i uken. Så da var det bare å få det unnagjort, sa hun videre.

- Ikke kranglet ennå

Det er ingen tvil om at det mye som skjer for 31-åringen om dagen. Ikke bare venter hun barn, men programlederen og hennes kjære «leirdua» er i gang med oppussing.

- Vi har kjøpt ny leilighet. Vi brukte over ett år på å lete og kjøpte ganske nylig, fortalte hun til Se og Hør i april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer