Marte Bratberg:

Om kjæresten: - Har ikke kranglet ennå

Programlederen er midt i et svangerskap og oppussing. Sistnevnte har heldigvis foreløpig ikke gått ut over forholdet.

PUSSER OPP: Marte Bratberg og kjæresten er om dagen i gang med oppussing. Det har foreløpig gått som smurt, skal vi tro Marte selv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PUSSER OPP: Marte Bratberg og kjæresten er om dagen i gang med oppussing. Det har foreløpig gått som smurt, skal vi tro Marte selv. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

De siste årene har Marte Bratberg (31) vært på «alles» lepper. Helt siden hun spiste en rå fisk på «Kompani Lauritzen» og svinget seg over dansegulvet på «Skal vi danse» har hun nemlig blitt en stor favoritt.

Tidligere denne uken kunne hun avslørte at ting også har gått på skinner på hjemmebane. «God kveld Norge»-programledren venter nemlig sitt første barn sammen med kjæresten - som hun omtaler som «leirdua».

- Jeg har gått rundt i veldig store klær i noen måneder og er litt lei av det. Så jeg tenkte kanskje at man bare skulle si det som det var. At her er det et lite barn, sa hun fra «God kveld Norge»-studioet fredag.

- Jeg gruer meg litt. På mange måter skulle jeg ønske at jeg kunne holdt det helt hemmelig til den var frisk og raskt ute. Men så sitter man her tre ganger i uken. Så da var det bare å få det unnagjort, sa hun videre.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

- Ikke kranglet ennå

Det er ingen tvil om at det mye som skjer for 31-åringen om dagen. Ikke bare venter hun barn, men programlederen og hennes kjære «leirdua» er i gang med oppussing.

- Vi har kjøpt ny leilighet. Vi brukte over ett år på å lete og kjøpte ganske nylig, fortalte hun til Se og Hør i april.

I et nytt intervju med Dagbladet forteller Bratberg blant annet om den nyopptartede oppussingen. Det er en kjent sak at det kan tære på et forhold, men det ser slettes ikke ut som maling og bygging er noe problem for paret.

- Vi har aldri pusset opp noen ting - noen gang - noen av oss. Så foreløpig er det litt stressende, og all ledig tid går til å tenke på bord, stoler, farger, og fliser. Men vi har ikke kranglet ennå. Og jeg tror det blir veldig bra å flytte inn i sommer, sier hun.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Denne uka gjestet hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», der forklarer hun hvorfor. Vis mer

Vil kjøpe trusene hennes

31-åringen har helt siden det ble kjent at hun hadde fått kjæreste, vært taus om detaljer om den såkalte «leirdua». Kallenavnet kommer av at paret møttes på leirdueskyting på første date.

- Vi begynte å snakke om han i podkasten før vi ble kjærester, og jeg ville ikke gå ut med hans fulle navn før vi ble sammen. Nå liker jeg at han har bare er blitt «leirdua», og han synes det er litt gøy selv, sier hun til Dagbladet.

Som nevnt er det ingen hemmelighet at 31-åringen har fått mye oppmerksomhet i det siste.

Kjendisstatusen fører ofte med seg mye interesse fra fansen - på godt og vondt - noe som har ført til noen litt merkelige forespørsler.

PRESS: I den nyeste episoden av «Insider FEM» møter Marte Bratberg tidligere realitydeltakere. Hun deler de samme opplevelsene rundt press om likes og følgere på Instagram. Vis mer

- Jeg blir litt mer stirret på nå. Jeg har også fått noen rare henvendelser fra folk som vil ha sokker, truser og til og med de brukte skoene mine. Det er visst et marked for sånt der ute. Om «God kveld Norge» plutselig sparker meg, kan jeg kanskje vurdere det, fleiper hun.

LES OGSÅ: - Vi har kjøpt ny leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer