Lamar Odom:

Om Khloé: - Har definitivt kommet meg videre

Basketballstjernen Lamar Odom har funnet en ny kjærlighet i livet sitt.

FUNNET KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Khloé Kardashians eksmann, basketballstjernen Lamar Odom, har funnet kjærligheten og sier at han har kommet seg over ekskona. Her er duoen avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix
FUNNET KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Khloé Kardashians eksmann, basketballstjernen Lamar Odom, har funnet kjærligheten og sier at han har kommet seg over ekskona. Her er duoen avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av mai uttalte realitystjernen Khloé Kardashians (35) eksmann, basketballstjernen Lamar Odom (39) at han fremdeles håpet på å bli gjenforent med Khloé. Duoen giftet seg i 2009 - bare ni dager etter at basketballstjernen hadde spurt Khloé om hun ville gifte seg med ham.

Fire år senere tok ekteskapet slutt, og den ene skandalen etter den andre skapte overskrifter om 39-åringen i kjendispressen.

I intervjuet med US Weekly fra mai hevdet Lamar at han var en «annerledes mann» i dag enn tidligere. Basketballstjernen innrømmet også at han fremdeles elsket realitystjernen. Nå kan det imidlertid se ut til at 39-åringen har ombestemt seg når det kommer til å vinne Khloés hjerte tilbake, ettersom han har fått en ny dame i livet sitt.

VILLE HA KHLOÉ TILBAKE: For bare noen måneder siden uttalte basketballstjernen, Lamar Odom, at han håpet på en gjenforening med ekskona, Khloé Kardashian. Nå har pipa fått en annen lyd. Her er eksparet avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix
VILLE HA KHLOÉ TILBAKE: For bare noen måneder siden uttalte basketballstjernen, Lamar Odom, at han håpet på en gjenforening med ekskona, Khloé Kardashian. Nå har pipa fått en annen lyd. Her er eksparet avbildet i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun er mørkhudet

Lamar har nemlig blitt kjæreste med personlig trener og livsstilsveileder Sabrina Parr, og forrige uke stilte de to turtelduene opp for et intervju i tv-programmet «Dish Nation», ifølge People.

39-åringen fikk kjapt spørsmål om hva som skiller dette forholdet fra de tidligere, og da var han klar i sin tale.

- Det er sannheten. Hun er mørkhudet.

Sabrina, på sin side, fikk spørsmål om hvorfor hun bestemte seg for å gå inn i et forhold med basketballstjernen med tanke på hans tidligere skandaler som hyppig har blitt omtalt i mediene.

- Noen ganger tror jeg at smerte tiltrekker kvinner. All den smerten jeg har vært gjennom, uttalte Lamar før hans nye utkårede rakk å svare for seg.

- Det er ikke min historie. Jeg ble ikke tiltrukket av all smerten og dramaet. Du må møte folk der de er. Han var aldri i en posisjon til å være noens ektemann, hvis du skjønner? Han var syk, han trengte å leges og sørge. Han har opplevd mange tap, og han fikk aldri tid til å gå gjennom det, la Sabrina til.

Videre fortalte Sabrina at hun følte at hun hadde «ressursene og personligheten» til å hjelpe Lamar gjennom kampene hans, som for øvrig er brakt frem i lyset i basketballstjernens nylig utgitte bok, «Darkness to Light: A Memoir».

Boken inneholder blant annet detaljer om 39-åringens problemer med alkohol og rusmidler, samt hans tidligere forhold med Khloé. Under tv-intervjuet fikk Lamar også spørsmål om han har kommet seg over den kjente realityprofilen.

- Jeg har definitivt kommet meg videre. Jeg vet hva jeg gikk til, og de har alltid vært gode mot meg, lød svaret til Lamar.

Vis mer

Fikk støtte fra eksmannen

Selv om Lamar har lagt forholdet med Khloé bak seg, støtter de fortsatt hverandre. Det kom frem da utroskapsskandalen mellom realitystjernen og ekskjæresten Tristan Thompson (28) sto på som verst tidligere i år.

Thompson skapte furore da han ble tatt på fersken i å ha tilbrakt noen hete øyeblikk med Kylie Jenners (22) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (21). Sistnevnte har innrømmet at de to delte et avskjedskyss, men hevder det ikke skjedde noe mer.

Lamar skal visstnok ha blitt svært opprørt over nyheten om utroskapen, og ifølge en kilde People snakket med som angivelig er en nær venn av familien, angret basketballstjernen bittert på hvordan han hadde behandlet Khloé da de to var gift.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

- Lamar har alltid brydd seg om Khloé, og han er fremdeles veldig glad i henne. Han hater at hun er blitt såret igjen, sa kilden, og la til:

- Han angrer veldig på måten han oppførte seg på da de to var gift, og han synes det er forferdelig at hun skal gå gjennom mer smerte. Han vil gjerne komme i kontakt med henne, for å gi henne kjærlighet og støtte.

LES OGSÅ: Fansen er overbevist om at Khloé har operert seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer