Pete Davidson og Kanye West:

Om Kanye: - Behandlet meg som dritt

Det ser ikke ut til at Pete Davidson og Kanye West kommer til å begrave stridsøksen med det første.

LEI: Komiker Pete Davidson skal nå ha sett seg lei av dramaet med Kanye West. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB
LEI: Komiker Pete Davidson skal nå ha sett seg lei av dramaet med Kanye West. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har mildt sagt vært turbulent siden skilsmissen mellom Kim Kardashian (41) og Kanye West (44) ble kjent i februar i fjor. Siden bruddet har de begge begynt å date igjen på hver sin kant, til tross for at de fremdeles er gift den dag i dag.

I fjor høst startet romanseryktene mellom Kardashian og komiker Pete Davidson (28), som etter hvert utviklet seg til å bli et seriøst forhold.

GRÅTER: Kim Kardashian gråt i traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

West har tidligere gitt uttrykk for at han savner ekskona og ønsker å gjenforene familien. Det er heller ingen hemmelighet at han er svært lite fan av Davidson, og har den siste tiden gått hardt ut mot han på sosiale medier.

Nå har imidlertid sistnevnte fått nok.

- Behandler meg som dritt

Søndag skal nye tekstmeldinger mellom Davidson og West ha blitt lekket på Instagram av førstnevntes venn, Dave Sirus (44). Det skriver blant andre People.

Det var etter at West kritiserte ekskona på Instagram for hennes foreldreferdigheter, og at hun tillater datteren North (8) å være på TikTok mot hans ønsker, at den påståtte tekstutvekslingen ble delt.

NYTT PAR: Denne videoen hauset opp romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson. Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

«Saturday Night Live»-stjernen skal ha startet samtalen med å forsvare Kardashian, og påpekt at hun er den beste moren han noen gang har møtt. Deretter skal han ha gjort West oppmerksom på sine egne foreldreferdigheter.

«Det hun gjør for de barna er fantastisk, og du er jævlig heldig for at det er hun som er moren til barna dine», skal han blant annet ha skrevet.

Davidson skal tilsynelatende ha sett seg lei av rapperen og måten han har behandlet dem på. Han skal også ha fortalt at han er «ferdig med å være stille» og påpekt at han har fått nok.

Ifølge People skal komikeren også ha hevdet at han har stoppet SNL fra å håne West i programmet i flere måneder, i tillegg til å avstå fra å lage vitser om ham.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

«Du aner ikke hvor hyggelig jeg har vært mot deg til tross for dine handlinger mot meg. Jeg har kommet frem til å støtte deg selv om du har behandlet meg som dritt, fordi jeg vil at alt skal være bra mellom oss», skal han ha skrevet i en av meldingene.

Komikeren skal ha gjort det tydelig at dersom West ikke slutter å presse han, noe han skal ha gjort de siste seks månedene, er han ferdig med å være snill.

Hittil har verken Davidson eller West uttalt seg om meldingene.

Kjærlighetstatovering?

Til tross for rapperens flere forsøk på å ødelegge mellom Kardashian og Davidson, ser det ut til at turtelduene aldri har hatt det bedre. Sistnevnte ble også nylig observert med nytt blekk på kroppen.

Det er heller ikke hvilken som helst tatovering komikeren har pyntet kroppen med. Han har nemlig bevist sin kjærlighet for realitystjernen, og det kan se ut som at han har tatovert inn «KIM» på brystet.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Den nye tatoveringen ble avslørt i forbindelse med den nå slettede tekstutvekslingen, hvor Davidson også skal ha delt skjermbilder av seg selv, ifølge Page Six.

Etter å ha sett bildene antydet noen fans at det kunne se ut som at Kardashian selv hadde skrevet navnet sitt, ettersom det kunne ligne på håndskriften hennes.

«Herregud, dere: PETE HAR EN KIM-TATOVERING», skrev podkasteren Amanda Hirsch på Instagram, etterfulgt av en fan som foreslo følgende i kommentarfeltet:

«Det ser ut som det er gjort av noen som ikke tatoverer. Jeg har en stor gjetning om at han lot Kim gjøre det».

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

LES OGSÅ: - De oppfører seg som et par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer