Pete Davidson og Kanye West:

Om Kanye: - Behandlet meg som dritt

Det ser ikke ut til at Pete Davidson og Kanye West kommer til å begrave stridsøksen med det første.

LEI: Komiker Pete Davidson skal nå ha sett seg lei av dramaet med Kanye West. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB
LEI: Komiker Pete Davidson skal nå ha sett seg lei av dramaet med Kanye West. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har mildt sagt vært turbulent siden skilsmissen mellom Kim Kardashian (41) og Kanye West (44) ble kjent i februar i fjor. Siden bruddet har de begge begynt å date igjen på hver sin kant, til tross for at de fremdeles er gift den dag i dag.

I fjor høst startet romanseryktene mellom Kardashian og komiker Pete Davidson (28), som etter hvert utviklet seg til å bli et seriøst forhold.

West har tidligere gitt uttrykk for at han savner ekskona og ønsker å gjenforene familien. Det er heller ingen hemmelighet at han er svært lite fan av Davidson, og har den siste tiden gått hardt ut mot han på sosiale medier.

Nå har imidlertid sistnevnte fått nok.

- Behandler meg som dritt

Søndag skal nye tekstmeldinger mellom Davidson og West ha blitt lekket på Instagram av førstnevntes venn, Dave Sirus (44). Det skriver blant andre People.

Det var etter at West kritiserte ekskona på Instagram for hennes foreldreferdigheter, og at hun tillater datteren North (8) å være på TikTok mot hans ønsker, at den påståtte tekstutvekslingen ble delt.

«Saturday Night Live»-stjernen skal ha startet samtalen med å forsvare Kardashian, og påpekt at hun er den beste moren han noen gang har møtt. Deretter skal han ha gjort West oppmerksom på sine egne foreldreferdigheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer