Aurora Gude:

Om julen: - Blir veldig lei meg

TV-personligheten mener det er viktig å akseptere de vanskelige tingene.

VANSKELIG JUL: Aurora Gude er ærlig om at juletiden kan være tung. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VANSKELIG JUL: Aurora Gude er ærlig om at juletiden kan være tung. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Nå som vi offisielt har entret årets siste måned og adventstiden er i gang, er det mange som allerede har startet julefeiringen. Jul blir ofte forbundet med kvalitetstid med sine kjente og kjære, god mat og rolige dager. Men det er imidlertid ikke alle som ser frem mot julefeiringen.

Realityprofil Aurora Gude (30) er for tiden aktuell som en av deltakerne i NRKs «24 stjerners julekalender», men til tross for det er hun åpen om at hun synes høytiden kan være tøff.

Gude har tidligere vært ærlig på Instagram om at hun kan føle seg ensom når julen nærmer seg, spesielt fordi man på sosiale medier blir bombardert av alle de «perfekte» vennegjengene og familiene som baker pepperkaker, pynter juletre og har en magisk jul. Sånn er det imidlertid ikke for alle,

BJUDA PÅ: TV-personlighet Aurora Gude er raus. Veldig raus. Det blir ekstra tydelig når hun besøkes i «Bjuda På». Vis mer

- Synes julen er sår

- Julen kan være litt vanskelig, jeg opplever det hvert eneste år. Med en gang julestemningen kommer så er det veldig fint, men jeg blir veldig lei meg også fordi jeg har ingen perfekt familie og julefeiring, forteller Gude overfor Se og Hør.

- V er ikke så flinke til og samles og jeg er mye alene i julen, utenom når jeg møter venner da. Jeg er ikke så mye med familien, utdyper hun videre.

Gude har tidligere vært åpen om at hun mistet faren sin til lungekreft da hun bare var ti år gammel. Det har nå gått 20 år, men det betyr ikke at det blir noe lettere av den grunn.

- Jeg vil alltid ha minnet om faren min, noe som er veldig sårbart fordi det er noe som mangler og man blir påminnet alle de triste tingene også, og ikke bare de fine.

- Jeg synes absolutt julen er sår, og det er jo til ettertanke.

BRÅ VENDING: Realityprofil Aurora Gude skulle bare gjennomføre et Zoom-intervju. Det gikk bra, det. En stund, i hvert fall. Video: Rød Løper/Jonas Hammer Vis mer

Mistet hunden

Denne julen blir i tillegg den første for 30-åringen uten hunden hennes, Goose. Goose måtte avlives på sensommeren i år på grunn av en svulst på milten, noe Gude tok ekstremt tungt.

- I år er jeg litt redd for at jeg skal tenke mye på hunden min, da det er første året uten han.

Hun understreker imidlertid at det er viktig for henne å kjenne på følelsene sine og anerkjenne tristheten.

- Jeg vil stå i det og akseptere at jeg er lei meg, fordi til syvende og sist stammer det fra en veldig stor og fin kjærlighet. Jeg er veldig opptatt av å være takknemlig for at jeg har hatt den kjærligheten i livet mitt, så da får jeg bare felle noen tårer da.

LES OGSÅ: I sorg: - Har grått masse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer