Jensen Ackles:

Om Jessica Alba: - Grusom

Den tidligere skuespillerkollegaen langer ut mot stjernen.

MOBBING: Ackles forteller at han på et tidspunkt følte seg mobba av Alba. Foto: Phil McCarten/UPI/Shutterstock/NTB
MOBBING: Ackles forteller at han på et tidspunkt følte seg mobba av Alba. Foto: Phil McCarten/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I år 2000 dukket tv-serien «Dark Angel» opp på skjermen. Etter bare to sesonger ble den skrotet, men den rakk likevel å vinne flere priser.

Hovedrolleinnehaver Jessica Alba (41) fikk en Golden Globe for beste kvinnelige skuespiller på TV, og på kort tid var hun en av Hollywoods mest ettertraktede stjerner.

Blant dem hun spilte mot er Jensen Ackles (43), som blant annet har gjort suksess i «Supernatural», «Smallville» og «The Boys».

Han letter nå på sløret om hvordan det var å jobbe med superstjernen, og han er ikke akkurat full av lovord. Det gjør han i podkasten «Inside of You», ifølge Independent.

Grusom å jobbe med

På spørsmål fra podkastvert Michael Rosenabum om hvordan hun var å jobbe med, svarer han «grusomt».

- Jeg var den nye «kiden» som ble hakket på av hovedrollene, sier stjerna.

Ackles anerkjenner at hun var under et stort press da de jobbet sammen på settet til «Dark Angel».

- Hun var ung, hun var i et forhold og det bidro med stress, antar jeg.

MUSKLER: Marit Bjørgen gir ut bok som inneholder blant annet hennes erfaring med at andre kritiserer kroppen hennes. Video: Dagbladet Vis mer

Under innspillingen av serien datet nemlig Alba, som var 19 på den tiden, den 13 år eldre skuespillerkollegaen Michael Weatherley.

Skuespilleren antar at Alba mislikte at han ble en del av serien på grunn av utseende. Han forteller Independent at han på et tidspunkt fortalte vennene sine at den konstante ertinga begynte å oppleves som mobbing.

- Hun holdt rundt meg i en halvtime

Men etter hvert forteller Ackles at han fikk mot til å ta igjen, og dermed oppsto det en gjensidig respekt hos de to skuespillerne. Ackles understreker at de to fikk et nært forhold, og at han i dag er veldig glad i henne.

Han deler også et hyggelig minne med Alba. Da bestefaren hans døde samtidig som de spilte inn serien, skal hun ha vært svært støttende.

KREVER FORANDRING: Hollywood-stjerner, som Jessica Alba, Beyoncé, Will Ferrel, Jason Bateman, Jennifer Aniston og Paul Rudd krever at våpenloven i USA endres etter skytemassakren i Newtown. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- Hun kom til traileren min og holdt rundt meg i en halvtime. Så det var slik forholdet vårt var. Hvis hun kom inn, ble det klemmer, men hun gjorde det ikke enkelt for meg på innspilling, forteller han.

Alba har foreløpig ikke kommentert uttalelsene.

LES OGSÅ: Kim Cattrall fra «Sex og singelliv»:- De mobbet meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer