Courteney Cox:

­­Om inngrepene: - Så merkelig ut

«Friends»-stjernen snakker ut om inngrepene.

FERDIG: Skuespiller Courteney Cox er klar på at hun er ferdig med inngrep. Foto: Splash News / NTB
FERDIG: Skuespiller Courteney Cox er klar på at hun er ferdig med inngrep. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at flere innen film og TV-verdenen tidvis gjør endringer med utseendet sitt. Spesielt i Hollywood er det et relativt stort fokus på skjønnhet - og et stadig jag etter å holde seg så ung som mulig.

Blant dem som har følt på presset om å holde seg ung er «Friends»-stjernen Courteney Cox (57).

- Ville aldri gjort det nå

I et ferskt intervju med britiske The Times, som er gjengitt av flere medier, deriblant australske News, åpner den kjente skuespilleren seg om de kirurgiske inngrepene hun har gjennomført opp gjennom åra.

OPERERES PÅ TV: I «Ex and the City» følger vi realityprofiler i deres daglige liv, og vi får bli med Caroline Nitter når hun skal ta et kosmetisk inngrep. Hun er forberedt på å få hat. Video: Rød Løper Vis mer

I intervjuet er Cox ærlig på at hun har bestemt seg for å slutte med plastisk kirurgi for å endre på utseendet sitt.

- Det var ei tid da jeg tenkte: «Åh, jeg forandrer meg. Jeg ser eldre ut». Og jeg prøvde å jage det ungdommelige utseendet i årevis, innrømmer hun.

Stjerna skal ha fått seg en åpenbaring da hun skjønte at folk snakket om henne og inngrepene hun hadde gjort. Cox skjønte at hun måtte slutte.

- Jeg innså ikke at jeg faktisk begynte å se skikkelig merkelig ut med injeksjoner og ved å gjøre ting med ansiktet mitt som jeg aldri ville gjort nå, uttaler hun til The Times.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Skuespilleren, som bor i Malibu i California, mener at mediene spilte en rolle i ønsket hennes om å prøve plastisk kirurgi.

- Granskningen er intens, men jeg vet ikke om den kan være mer intens enn det jeg legger på meg selv, sier hun.

Angrer

«Friends»-stjernen har tidligere vært åpen om at hun angrer på inngrepene sine. I et tidligere intervju med New Beauty innrømmet Cox at hun vokste opp med tanken om at utseendet var viktigst, og at det ofte fikk henne i trøbbel.

Ifølge Cox kunne legene rundt henne lett foreslå at hun kunne fikse på noe ved utseendet sitt.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

- Det som kunne skje var at jeg dro til legen og han kunne si, «Ja, du ser fantastisk ut, men en innsprøytning her eller en filler der kunne hjulpet.» Så da går man ut derfra og tenker at man ser bra ut, helt til noen andre forteller deg om en annen lege: «Han her er kjempegod! Han fikser denne personen som ser helt naturlig ut.» Man drar og møter denne legen, og han sier: «Dette bør du prøve!», fortalte hun åpenhjertig den gang.

Courteney Cox er for tiden aktuell i filmen «Scream 5», i rollen Som Gale Weathers.

LES OGSÅ: - Det var helt grusomt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer