Vanessa Rudjord:

Om inngrep: - Begynte å hylgrine

Vanessa Rudjord forteller om det omfattende inngrepet.

OPERERT: I en ny podkast-episode røper Vanessa Rudjord at hun har operert. Foto: Terje Bendiksby / NTB
OPERERT: I en ny podkast-episode røper Vanessa Rudjord at hun har operert. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 forlovet Vanessa Rudjord (46) seg med musiker Jonas Forsang Moksnes. Paret deler sønnen Harley (5), mens Rudjord har datteren Luca (13) fra et tidligere forhold.

46-åringen er blant annet kjent for podkasten «Synnøve og Vanessa», som hun har sammen med kollega Synnøve Skarbø (51). Hun er også blogger og tidligere redaktør for motemagasinet Costume.

Rudjord avslører nå at hun nylig har gjennomgått en omfattende operasjon, noe hun forteller mer om i den nevnte podkasten.

DRAMATISK: Det ble dramatisk da realityparet Lisa Anckarman og Henrik Borg var på juleferie i Thailand. Lisa ble lagt inn på sykehus, og nå får vi endelig se hva som egentlig skjedde i deres YouTube-serie «Lisa&Henrik». Video: «Lisa og Henrik»/Steffen Pettersen Vis mer

- Hylgrine

I en ny episode forteller nemlig Rudfjord at hun har fjernet livmoren etter å ha funnet irritable muskelknuter. Hun fikk derfor en operasjonsdag for å fjerne den smertefulle livmoren.

Det er nok mange som misliker sykehusbesøk, og Rudjord er blant de som synes det er vanskelig å oppholde seg på sykehus. Hun legger nemlig ikke skjul på at operasjonen ble en tårevåt opplevelse.

- Jeg var ikke redd for operasjonen eller narkosen eller noen ting, men idet jeg la meg ned i «v» så begynte jeg å hylgrine, forteller Rudjord.

ALVORLIG SKADD: «Farmen»-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

Operasjonen var vellykket, og Rudjord fikk god hjelp av sykepleierne. På oppvåkningen fikk hun også medikamenter for å dempe de store smertene etter inngrepet.

Ifølge Rudjord skal det imidlertid ha oppstått komplikasjoner da sykepleierne skulle justere medisinmengde. Hun forteller nemlig at hun sleit med å puste dypt nok i forhold til mengden smertestillende som ble ført inn i blodet.

Hun forteller at det var fare for overdose dersom hun ikke pustet dypt nok.

SKREVET UT: Mario Riera, kjent fra «Paradise Hotel», «Ex on the Beach» og «71 grader nord» var endelig skrevet ut fra sykehus. Her ga han en oppdatering på tiden videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg merket at jeg sluttet å puste, men jeg brydde meg ikke.

Videre forteller Rudjord at pustevanskene ble nøye observert, og at hun fikk nøye oppfølging og hjelp underveis i oppholdet.

- Sykt mye smerte

Til tross for at hun nå har fjernet livmoren, er hun likevel takknemlig for alt den har gitt henne.

- Ja, den har påført meg helt sykt mye smerte og masse trøbbel, men den har også gitt meg de to ungene som har forandret livet mitt og som er det fineste, sier hun, og legger til:

OPERERT: Dorthe Skappel var innlagt på sykehuset etter at hun ble operert for gallestein. Vis mer

- Den livmoren har gjort jobben sin. Den har gjort at jeg kunne bære frem to barn. Den har gjort livet mitt komplett også på en måte.

Rudjord har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

LES OGSÅ: Deler ærlig bilde etter mastektomi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer