Piers Morgan:

Om hertugparet: - Billig, smakløst og uheldig

Piers Morgan nekter å legge seg flat i sitt første intervju etter at han måtte gi seg i jobben i «Good Morning Britain».

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Nå har han gitt sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske journalisten og tv-profilen Piers Morgan (56) kan vel sies å være den som har slengt mest med leppa de siste åra når det gjelder hertuginne Meghan (39), og har så å si gjort sport i å kritisere hertugparet av Sussex.

I begynnelsen av mars toppet imidlertid det hele seg, da hun sammen med ektemannen ga et lengre intervju til talkshow-stjernen Oprah Winfrey. Meghan og Harry (36) hadde lite pent å si om den britiske kongefamilien, noe som har fått flere til å reagere i etterkant.

Piers Morgan var blant dem som mente intervjuet var et skammelig svik mot dronning Elizabeth (94) og resten av kongefamilien. I ettertid har imidlertid kritikken av Meghan gått hardt utover karrieren hans.

Den omstridte programlederen, som hadde kommet med en rekke uttalelser om prins Harry og hertuginne Meghan, sluttet nemlig i jobben i «Good Morning Britain».

«På mandag sa jeg at jeg ikke trodde på det Meghan Markle sa i Oprah-intervjuet. Jeg har hatt tid til å reflektere rundt denne påstanden, og jeg tror henne fremdeles ikke», skrev han blant annet på Twitter i etterkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer