Helene Olafsen:

Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen har akkurat kjøpt drømmehuset. Familieforøkelse på nåværende tidspunkt avkrefter hun derimot.

FLYTTEKLAR: Helene Olafsen letter på sløret om boligkjøpet og fremtidsplaner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTEKLAR: Helene Olafsen letter på sløret om boligkjøpet og fremtidsplaner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kunne «Senkveld-»programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten, «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen (29), avsløre at de nå tar forholdet et steg videre. Paret har nemlig kjøpt seg hus sammen.

Da Se og Hør møtte Helene i anledning Elles årlige sommerfest tirsdag, delte hun mer enn gjerne detaljer om boligkjøpet, og ikke minst kunne hun fortelle at de har mye jobb foran seg.

- Kaos

Huset de har kjøpt er ifølge 29-åringen gammelt, og krever derfor en hel del oppussing, noe de skal bruke store deler av sommeren på.

- Hele leiligheten min ser ut som et kaos med bokser overalt. Så vi skal flytte og selge hus og i det hele tatt, men det er veldig verdt det, så jeg gleder meg, sier hun.

Helene og Jørgen fant lykken da førstnevnte var deltaker mens Jørgen var proffdanser i «Skal vi danse» i 2017. De to gikk helt til topps, og stakk av med seieren. Året etter bekreftet de to at de var blitt et par.

Frem til nå har de hatt hver sin bolig, selv om de har tilbrakt mye tid sammen.

- Nå blir vi offisielt samboere, sier Helene, og fortsetter:

FESTKLAR: Helene Olafsen for første gang på Elle-festen tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
FESTKLAR: Helene Olafsen for første gang på Elle-festen tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg forventer å ha det veldig fint og være lykkelig hver eneste dag. Vi har kjøpt drømmehuset, så jeg tror det kommer til å gjøre at vi koser oss kanskje enda mer.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

Kjæresten skal pusse opp

Tross at drømmehuset er i boks, er det som nevnt et gammelt hus som krever mye oppussing. Jørgen er utdannet tømrer, og Helene legger derfor ikke skjul på at kjæresten vil få ansvar for mye av oppussingen.

- Jørgen er jo veldig flink, han er jo snekker. Jeg overlater det til han, så kan jeg lage vafler og stille med mat, sier hun og flirer.

- Det er jo en kjent sak at man kan gå hverandre på nervene under oppussing. Hvordan tror du det blir?

TIL TOPPS: Helene og Jørgen vant «Skal vi danse» i 2017. Året etter bekreftet de at de var blitt et par. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TIL TOPPS: Helene og Jørgen vant «Skal vi danse» i 2017. Året etter bekreftet de at de var blitt et par. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Jeg tror ikke det blir sånn, for han vet liksom når jeg blir irritert. Så lenge jeg får opplæring så skal det gå greit. Han må bare ikke forvente at jeg kan noe, for jeg kan ingenting om hamring og sånt. Han må lære meg, innrømmer hun.

Paret ser for seg å flytte inn i sin nye bolig på Nordstrand i Oslo i oktober.

Frem til da flytter de hjem til «Senkveld»-programlederens familie med alle tingene. I tillegg blir det pendling til Bergen for å gjøre klart Jørgens hus for salg.

Familieforøkelse

Helene Olafsen har vært i rampelyset i flere år, og hun har virkelig tatt steget inn i offentligheten de siste par årene. På spørsmål om hva det villeste ryktet hun har hørt om seg selv er, forteller 29-åringen lattermildt at det stadig spekuleres på om hun er gravid.

- Det har jeg vært opptil flere ganger, i år også. Det er tydeligvis noe folk ser veldig etter, sier hun lattermildt.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

Overfor Se og Hør avkrefter programlederen ryktene som svirrer, men forteller at hun mer enn gjerne vil stifte familie etter hvert, bare ikke akkurat nå.

- Selvfølgelig!

- Når ser du for deg at dere skal stifte familie?

- Det tror jeg er en sånn ting som aldri passer, svarer hun.

I første omgang skal paret nå flytte sammen, om lag ni måneder etter de avslørte at de var et par.

- Herregud, dette blir gøy

Huskjøpet avslørte paret selv på Instagram.

- Hohoho vi har akkurat kjøpt hus, jublet Helene i innlegget.

På bildet kysser proffdanseren henne mens hun smiler bredt og holder noe som kan se ut som en kjøpekontrakt i hånden.

Også Jørgen delte den glade nyheten med følgerne sine i sosiale medier.

- Vi har kjøpt oss hus sammen. Herregud, dette blir gøy gullet, skrev han.

LES OGSÅ: Avslørte babynyhet på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer