Kim Kardashian:

Om frisør-stunt: - Hater deg

Etter alt å dømme er realitystjernen ekstra sliten for tiden, noe hennes egen stylist bestemte seg for å spøke med.

SVARER: Et bilde av Kim Kardashian fikk stor oppmerksomhet på Instagram. Nå svarer stjernen. Foto: New Media Images/ Splash News/ NTB
SVARER: Et bilde av Kim Kardashian fikk stor oppmerksomhet på Instagram. Nå svarer stjernen. Foto: New Media Images/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en turbulent tid for realitystjernen Kim Kardashian (40). Etter et halvt år med ville spekulasjoner, ble det i februar kjent at hun har søkt skilsmisse fra Kanye West (43) - etter et nesten syv år langt ekteskap.

Hun har også vært opptatt med å filme den aller siste sesongen av familiens realityprogram, som blir sendt på tv senere denne måneden, i tillegg til at hun studerer og driver en rekke selskaper ved siden av.

SLUTT: Det går mot slutten for realityserien «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper Vis mer

Selv med et enormt støtteapparat rundt seg, kan det likevel virke å ha tatt på. I hvert fall hvis vi skal tro hennes stylists aller siste stunt.

Sovnet i frisørstolen

Mandag denne uken delte nemlig Kardashians stylist Chris Appleton et bilde av henne på Instagram. Det var derimot ikke en glamorøs positur man ble vitne til - men heller en sovende Kardashian.

På bildet ser man Appleton sitte på en stol bak stjernen, mens 40-åringen selv har hodet lent over stolryggen med øynene lukket og munnen åpen.

Det kan altså se ut som at realitystjernen tok seg en aldri så liten høneblund i frisørstolen, noe Appleton bestemte seg for å ha det gøy med.

«Elsker deg, Kim», har han skrevet i bildeteksten.

Fansens reaksjoner har i etterkant rent inn i kommentarfeltet, og det spares ikke på latteren - eller sympatien.

«Hun har fire barn, hun har lov», har en skrevet lattermildt.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

«Det føles godt å vite at selv Kim Kardashian sover med munnen åpen, haha, men hun ser vakker ut», har en annen kommentert.

«Hun kommer til å drepe deg», har tredje skrevet, etterfulgt av flere lattersmilefjes.

Dette sier hun

Hvorvidt hun faktisk ble sint eller ikke vites ikke, men skal man tolke stjernen selv har hun blandede reaksjoner etter stuntet.

Kardashian har nemlig selv respondert i kommentarfeltet.

Foto: Skjermbilde/ Instagram
Foto: Skjermbilde/ Instagram Vis mer

«Jeg hater deg!!! LOL. Du gjorde meg helt utslitt», har hun skrevet i tillegg til tre lattersmilefjes.

Ifølge Us Weekly skal Kardashian også ha delt bildet på Instagrams historiefunksjon, hvor hun kort skrev «HAT».

Skiller seg

Som nevnt har den populære firebarnsmoren mer enn nok å holde styr på om dagen, da hun nylig søkte skilsmisse fra ektemannen Kanye West.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Ifølge TMZ ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen skal ha sagt seg enig i fordelingen og de to stjernene skal være åpne for å samarbeide om barna.

«Det står ikke oppgitt en separasjons-dato i dokumentene innlevert av kjendis-advokaten Laura Wasser. Datoen regnes likevel nesten som irrelevant ettersom bruddet allerede har blitt godt dokumentert i nyhetene og sosiale medier den siste tiden», skrev TMZ da nyheten ble kjent.

Det er ventet at fansen får et lite innblikk i prosessen opp mot skilsmissen i den kommende sesongen av «Keeping Up With the Kardashians» - til tross for at skilsmissesøknaden ble sendt inn etter at siste episode av programmet ble filmet.

LES OGSÅ: - Noe har endret seg mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer