Kim Kardashian:

Om frisør-stunt: - Hater deg

Etter alt å dømme er realitystjernen ekstra sliten for tiden, noe hennes egen stylist bestemte seg for å spøke med.

SVARER: Et bilde av Kim Kardashian fikk stor oppmerksomhet på Instagram. Nå svarer stjernen. Foto: New Media Images/ Splash News/ NTB
SVARER: Et bilde av Kim Kardashian fikk stor oppmerksomhet på Instagram. Nå svarer stjernen. Foto: New Media Images/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en turbulent tid for realitystjernen Kim Kardashian (40). Etter et halvt år med ville spekulasjoner, ble det i februar kjent at hun har søkt skilsmisse fra Kanye West (43) - etter et nesten syv år langt ekteskap.

Hun har også vært opptatt med å filme den aller siste sesongen av familiens realityprogram, som blir sendt på tv senere denne måneden, i tillegg til at hun studerer og driver en rekke selskaper ved siden av.

Selv med et enormt støtteapparat rundt seg, kan det likevel virke å ha tatt på. I hvert fall hvis vi skal tro hennes stylists aller siste stunt.

Sovnet i frisørstolen

Mandag denne uken delte nemlig Kardashians stylist Chris Appleton et bilde av henne på Instagram. Det var derimot ikke en glamorøs positur man ble vitne til - men heller en sovende Kardashian.

På bildet ser man Appleton sitte på en stol bak stjernen, mens 40-åringen selv har hodet lent over stolryggen med øynene lukket og munnen åpen.

Det kan altså se ut som at realitystjernen tok seg en aldri så liten høneblund i frisørstolen, noe Appleton bestemte seg for å ha det gøy med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer