Mia Hundvin:

Om frieriet: - Tullete

Fikk ring på fingeren i fjor.

BRYLLUP: Mia Hundvin ble tatt på senga med frieriet. Nå forteller hun også om hva hun tenker om bryllupsplanleggingen. Foto: Andreas Fadum
BRYLLUP: Mia Hundvin ble tatt på senga med frieriet. Nå forteller hun også om hva hun tenker om bryllupsplanleggingen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av november ifjor ble TV-profil og tidligere håndballstjerne Mia Hundvin (46) overrasket og fridd til av kjæresten Jørgen Høst på scenen under podkasten «Må på behandling»s liveshow på Samfundet i Trondheim.

- Okei da, var svaret fra Hundvin.

Frieriet fikk stor oppmerksomhet i sosiale medier og norsk presse. Men når Se og Hør møter henne i forbindelse med premieren på Else Kåss Furuseths nye talkshow, kan hun røpe at hun ikke har viet altfor mye tid til bryllupsplanlegging.

Hun får derimot nærmest panikk når Se og Hørs reporter spør henne om bryllupet.

- Nei! Ingen dato, ingenting. Jeg har ingenting, sier hun raskt.

På spørsmål om hun synes det er slitsomt å snakke om bryllup, svarer hun ærlig:

- Ja. Ikke fordi jeg ikke har noen tanker i hodet mitt, men jeg er dårlig til å invitere. Jeg har brukt fiktiv liste for å få sove. For å sovne, så har jeg tenkt at «okei, jeg teller ikke sauer, jeg teller gjestelisten». Dette gjorde jeg før jeg i utgangspunktet visste at jeg skulle gifte meg, for jeg synes det er ganske kjedelig å invitere.

Jan Thomas fridde til sin Harlem søndag kveld. Vi tok en prat med det nyforlovede paret på forlovelsesfesten. Reporter: Karoline Henriette Brügger Bjånesøy. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Hun påpeker riktignok at hun ikke synes det er kjedelig å være på fest med de hun skal invitere, men selve planleggingen er ikke hennes greie.

- Hvordan var det å bli fridd til så offentlig?

- Det var tullete. Det var kjempetullete. Og så har han en veldig smal luke, for jeg er ikke så veldig nær og romantisk. Det var mest ryggen hans jeg så. Det var på en køddete måte i et veldig billig matador-kostyme. La gå. Vi er ferdig med det, svarer hun, og legger til:

- Det får være greit.

LES OGSÅ: Slik møttes de