Tone Damli:

Om frieriet: - Nei, nei, nei

Etter ti år som kjærester skal stjerneparet gifte seg.

SKAL GIFTE SEG: Tone Damli og Markus Foss har forlovet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKAL GIFTE SEG: Tone Damli og Markus Foss har forlovet seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige helg kom den hyggelig nyheten om at artist Tone Damli (35) og kjæresten Markus Foss (41) er forlovet.

35-åringen kunne selv dele gladnyheten i sosiale medier.

«Selvfølgelig sa jeg JA!», skrev hun til videoen - hvor man ser kjæresten gå ned på kne.

FRIR: Tone Damli har delt video på Instagram hvor man ser kjæresten Markus Foss gå ned på kne. Video: Instagram @iamtonedamli Vis mer

Artisten og Foss har vært et par siden 2013, og har to barn sammen; Billie (9) og Marlon (1).

I dagens episode av «Råning med Tone» er forloveden gjest, og de to prater sammen om frieriet og forlovelsen.

Foss forteller blant annet at han hadde vært med på å designe ringen, og at han var usikker på om den klar i tide. De to skulle nemlig på tur til London, og det var her Foss ønsket å fri.

Gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen begynte derimot Foss å bli nervøs.

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og snakket om tiden fra «Skal vi danse». Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Jeg hadde tenkt på det lenge. Det hadde vært så ille hvis en sikkerhetsvakt skulle dra den ringen ut av sekken mens du var ved siden av meg. Da hadde jeg gått ned på kne i sikkerhetskontrollen.

Både Damli og Foss forteller om ulike situasjoner hvor artisten var nær ved å finne ringen.

Paret dro ut for å spise på en fin restaurant i London. Da Damli gikk på do, tok 41-åringen grep for å gjøre klart til frieri. Han ordnet med roser og sjampanje og ga kamera til en ansatt.

- Så kommer du tilbake ( …). Nå er det bare å kline til, forteller Foss.

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og dreiet ut om tiden fra «Idol». Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og hør. Vis mer

Han ba kjæresten reise seg før han gikk ned på kne.

- Jeg blir helt forfjamset. Jeg sto bare og sa «nei, nei, nei». [ …]. Jeg begynner å grine og ble helt satt ut. Også sier du bare «du må jo si ja!», forteller Damli.

Paret beskriver resten av kvelden som et «lykkerus». De snakker også løst om bryllupsplanlegging, og 35-åringen uttrykker blant annet at hun ønsker å få hjelp fra en bryllupsplanlegger.

Senest i september uttalte Damli at hun snart håper på å få en ring fra kjæresten.

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og åpnet opp om graviditet og svangerskap. Video: Jenny Emilie Aas/Dennis Appelong/Håvard Bjørnerem/Se og hør. Vis mer

- Jeg har lyst til å gifte meg, mest som en bekreftelse på at det vi har er så fint at vi burde feire det. Det er jo oss. Så har jeg lyst til å være brud, men ikke en grå brud. Jeg skal ikke være en gammel brud, og da begynner det å haste litt, spøkte Damli i podkasten «Ida med hjertet i hånda».

LES OGSÅ: - Det er hektisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer