Brooklyn Beckham:

Om forloveden:
- Hun likte meg ikke

Paret kjente hverandre lenge før det oppstod søt musikk.

SKAL GIFTE SEG: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz planlegger bryllup. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
SKAL GIFTE SEG: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz planlegger bryllup. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2020 kom nyheten om at kjendissønnen Brooklyn Beckham (22) hadde fridd og fått ja av kjæresten, den amerikanske skuespilleren Nicola Peltz (27).

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om å gifte seg med meg, og hun sa ja! Jeg er den lykkeligste mannen i verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og far til våre barn en dag. Elsker deg, babe», avslørte han den gang på Instagram.

«Jeg kan nesten ikke vente med å tilbringe resten av livet mitt ved din side», svarte Peltz ham i kommentarfeltet.

Avsløringen om forlovelsen kom et knapt halvår etter at Victoria (47) og David Beckhams (46) eldste sønn hadde bekreftet at han hadde fått seg ny kjæreste.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

«En gentleman»

Nå letter 22-åringen på sløret om hvordan han traff sin fremtidige kone. Og det var ikke kjærlighet ved første blikk. Snarere tvert imot.

- Vi hadde faktisk kjent hverandre i fem år og vi visste om hverandre fra før. Jeg var venn med to av brødrene hennes, Diesel og Brad, og hun likte meg ikke, røper Beckham magasinet GQ, ifølge E! News.

Til tross for at Peltz ikke enset ham i en lang periode, klarte han likevel å skru på sjarmen etter en stund.

- Vi begynte å henge sammen Halloween for rundt tre år siden. Det var også da vi delte vårt første kyss. Deretter hang vi sammen hver eneste kveld. Vi kjørte rundt i Los Angeles til syv-åtte om morgenen og jeg viste henne at jeg kan være en gentleman, deler han og legger til:

- Og så forelsket hun seg i meg.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Punget ut for herskapshus

Da forlovelsen ble kjent for halvannet år siden tok også Peltz til Instagram for å uttrykke sin kjærlighet til Beckham.

«Du har gjort meg til verdens lykkeligste jente. Jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet mitt ved din side. Kjærligheten din er den mest dyrebare gaven. Jeg elsker deg så utrolig høyt, baby», skrev hun i et innlegg.

I juni i fjor kjøpte også duoen seg en luksusbolig sammen i Beverly Hills i Los Angeles.

Boligen, som fint kan omtales som et herskapshus, er på hele 5 000 kvadratmeter og det unge paret måtte punge ut 90 millioner norske kroner for herligheten.

LES OGSÅ: Deler stor nyhet: - Hun sa ja

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer