Nina Dobrev:

Om forholdet: - Ble kleint

«Vampire Diaries»-stjernen Nina Dobrev åpner seg opp om tiden etter at hun fikk drømmerollen i den ikoniske serien.

UTFORDRENDE: Da Nina Dobrev fikk rollen i den populære ungdomsserien ble det problemer på privaten. Foto: Bob Mahoney /CW/NTB.
UTFORDRENDE: Da Nina Dobrev fikk rollen i den populære ungdomsserien ble det problemer på privaten. Foto: Bob Mahoney /CW/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære ungdomsserien «The Vampire Diaries» gikk over TV-skjermene fra 2009 til 2017. I serien følger vi Elena Gilbert, spilt av Nina Dobrev (33), en tenåringsjente som forelsker seg i den 162 år gamle vampyren Stefan Salvatore, spilt av Paul Wesley (39).

For unge Dobrev var det stort å kapre hovedrollen i serien, men nå kan hun avsløre at det store øyeblikket ble overskygget av personlig drama, skriver US Magazine.

I podkasten «XOXO» med Jessica Szohrs forteller 33-åringen om hvordan det ble drama med sin daværende kjæreste da hun landet rollen som Elena.

Den svenske Netflix-serien «Kjærlighet og anarki» er ute med ny sesong, der vi blant annet får se skuespiller Ida Engvoll i en svært spesiell sexscene. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

- De skulle egentlig velge han (kjæresten, journ.anm) til rollen som Damon Salvatore, men så endte de med å velge en annen. Etter det fikk jeg rollen som Elena, og da ble ting vanskelig, forteller hun.

Videre i podkasten kunne den bulgarskfødte skuespilleren fortelle at forholdet tok slutt kort tid etter at hun fikk rollen.

Rollen som Damon Salvatore gikk til slutt til Ian Somerhalder (44) , som Dobrev datet fra 2010 til 2013.

På tross av bruddet med Somerhalder har de to greid å beholde vennskapet. Begge har i etterkant av bruddet funnet lykken på ny.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

I 2015 giftet Somerhalder seg med «Twilight»-stjernen Nikki Reed.

- Jeg synes ikke det er rart i det hele tatt. Jeg synes de har en vakker baby, og de er glade, og det er jeg også. Hva er galt med det med å forbli venner? Uttalte Dobrev i en episode av talkshowet «Watch What Happens Live» i 2019.

Lenge florerte det rykter om dårlig stemning mellom partene. Dette har både Dobrev og Somerhalder avkreftet.

Reed har også delt bilde på Instagram av de tre smilende sammen, og ba fansen slutte å spre hat overalt.

I 2020 fant Dobrev på sin side lykken på ny, med Shaun White. Duoen skal ha begynt å date allerede i februar det året, men prøvde lenge å holde romansen skjult.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

I tiden etter at de bekreftet forholdet, har paret brukt sosiale medier for å vise frem kjærligheten og tulle med hverandre.

LES OGSÅ: Ble veid på direktesendt TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer