Ryan Reynolds:

Om foreldrerollen: - De er ville

Ryan Reynolds åpner opp om småbarnslivet.

FORELDRE: Ekteparet Blake Lively og Ryan Reynolds har tre barn sammen. Nå åpner sistnevnte opp om småbarnstilværelsen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
FORELDRE: Ekteparet Blake Lively og Ryan Reynolds har tre barn sammen. Nå åpner sistnevnte opp om småbarnstilværelsen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at skuespillerparet Blake Lively (34) og Ryan Reynolds (45) har vært regnet som et av Hollywoods mest stabile par siden bryllypet deres i 2012.

I løpet av ekteskapet har duoen fått de tre døtrene James (7), Inez (5) og Betty (2), noe som tilsynelatende ikke bare er en dans på roser for paret. Nå åpner nemlig Reynolds seg om hvordan det egentlig er å være småbarnsforelder.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

- De er ville

Tirsdag gjestet 45-åringen «Creativity at the Pace of Culture» i den franske byen Cannes. Det gjorde han først og fremst for å snakke om global markedsføring, men samtidig røpet han også detaljer fra familielivet, skriver People.

- Jeg er forelder til tre jenter. De er ville. Jeg tror de har rabies noen ganger, spøkte han, mens det brøt ut i latter fra publikum.

HOLLYWOOD-PAR: Ryan Reynolds og Blake Lively som ankom premieren på «The Adam Project» i New York tidligere i år. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HOLLYWOOD-PAR: Ryan Reynolds og Blake Lively som ankom premieren på «The Adam Project» i New York tidligere i år. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Filmstjernen reflekterte også over at det er hans tre døtre som har lært ham mest.

- Jeg er som alle foreldre - jeg har øyeblikk hvor jeg bare klikker. Det er ikke det du gjør i øyeblikket som er interessant, det er det du gjør etterpå, innrømmet han.

VANSKELIG: Anne Marit Yuvali (61) giftet seg med tyrkiske Dundar (28) i serien «Grenseløst forelsket». Nå forteller hun hvorfor det har vært vanskelig å møte svigerforeldrene sine. Video: Luna Lea/Rød Løper. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Brutale feil

Videre følger Reynolds opp med at hans «brutale feil» i livet har gitt ham innsikt og inspirert ham mer enn noen av hans karrieresuksesser.

- Jeg pleide å si til barna mine: «Ikke kast bort feilene dine» og «Når du gjør feil er det lett å bli absorbert av skam og denne ideen om at du har gjort noe galt, men du må også se kritisk på det og bruke det som et springbrett for å lære noe dyptgående».

Ifølge Page Six spøkte «Green Lantern»-stjernen om at feilene han har begått som forelder er blant favorittene - inkludert de feilene faren hans også gjorde.

- Han gjorde mange feil. Noen er jeg jeg takknemlig for, sa han.

LES OGSÅ: Hinter om babyplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer