Alexandra Joner:

Om flytteplaner: - Helt galehus

Artisten bekrefter at hun og samboeren har kjøpt nytt hus.

KJØP OG SALG: Det er hektiske dager for Alexandra Joner og samboeren Runar Vatne. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
KJØP OG SALG: Det er hektiske dager for Alexandra Joner og samboeren Runar Vatne. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Investor Runar Vatne (48) punget i 2008 ut 13,5 millioner kroner for et rekkehus sentralt på Frogner i Oslo. I mai i år ble det kjent at boligen blir forsøkt solgt på det åpne markedet for svimlende 40 millioner kroner.

Tidligere i år kunne bladet Kapital melde at eiendomsmilliardæren fra Oslo og samboeren, artist Alexandra Joner (32), er i ferd med å bygge en kremvilla til hele 200 millioner kroner like ved Frognerparken.

Et nabovarsel skal ha avslørt ønsker om å bygge både svømmebasseng, tennisbane, gjestehus og loggia, skrev Kapital den gang.

NYTT: Reality Awards ble med Alexandra Joner på en helt vanlig dag, og da kunne hun og Iselin Guttormsen røpe nye TV-planer. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Drittjobb

Til Se og Hør bekrefter nå Joner at paret har kjøpt seg nytt hus, at de også selger - og at de mildt sagt er på flyttefot om dagen. Hun er samtidig ordknapp og ønsker ikke dele for mange detaljer.

- Ja, vi kan bekrefte huskjøp. Men hvor, det er hemmelig, så ingen ytterligere kommentar, sier hun.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at de også skal selge, og at livet er «bittelitt kaos om dagen».

HUS: Alexandra Joner avslørte at hun hadde kjøpt hus til moren i «Bloggerne». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Ja. Det er kjempedeilig å være midt i en sånn flyttefest ... Det er rett og slett dritgøy å pakke ned alt fra et hus der man har bodd i «hundre» år. For en drittjobb! Å flytte er helt galehus synes jeg, forklarer hun lattermildt.

Ifølge Kapital har Townhouse-huset på Oslos beste vestkant altså en prisantydning på svimlende 40 million kroner, i tillegg til en drøy million i omkostninger.

Til Se og Hør bekrefter 32-åringen at huset ikke er solgt ennå.

Rekkehuset fra 1918 er 322 kvadratmeter stort fordelt på tre plan. Med på kjøpet får man en hage, terrasse, balkong og to parkeringsplasser.

Skarpsno/Frogner-huset har fire soverom, to bad og flere stuer.

VILLA: Bli med på innsiden av drømmeboligen til Janni Delér på Kypros. Video: Klarna Vis mer

Deltar i nytt TV 2-program

Alexandra Joner er i disse dager deltaker i den nye TV 2-satsningen «I fyr og flamme», der hun danner lag med Iselin Guttormsen (35).

Programmet, som ledes av tidligere sportsanker i kanalen, Simon Nitsche (30), går ut på at tre kjendisduoer hevder at de har utført de villeste og mest vågale utfordringene de er satt til å gjøre.

NYTT KONSEPT: «I fyr og flamme» ledes av Simon Nitsche. Deltakere er Victor Sotberg, Robin Hofset, Alexandra Joner, Iselin Guttormsen, Thomas «Fingern» Gullestad og Ailo Mikkelsen Gaup. Foto: Espen Solli / TV 2
NYTT KONSEPT: «I fyr og flamme» ledes av Simon Nitsche. Deltakere er Victor Sotberg, Robin Hofset, Alexandra Joner, Iselin Guttormsen, Thomas «Fingern» Gullestad og Ailo Mikkelsen Gaup. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Alt dokumentert på video.

Svaret på om de faktisk har klart det får de i studio seinere, der de må gjenoppleve stuntene.

Da Se og Hør møtte de to under innspillingen i forrige uke ble det fort klart at deltakerne hadde fått streng beskjed fra kanalen om ikke å røpe for mye om hva stuntene innebærer. Joner ymtet likevel frempå om hvordan utfordringene ble til.

- Vi hadde en idémyldringsfase i forkant, der vi fikk spørsmål om hva vi er redde for, og hva vi absolutt ikke vil gjøre. Og vi to var jo så tjukke i huet at vi fortalte hva vi ikke kan tenke oss å gjøre. Da vi gikk ut derfra skjønte vi at vi jo sikkert må gjøre det vi ikke har lyst til å gjøre. Og det måtte vi, gitt, sa hun til Se og Hør da.

Alexandra Joner er også ambassadør for Reality Awards, som går av stabelen senere i år, og som arrangeres av Se og Hør.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer

LES OGSÅ: Om singellivet:- En omveltning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer