Alexandra Joner:

Om flytteplaner: - Helt galehus

Artisten bekrefter at hun og samboeren har kjøpt nytt hus.

KJØP OG SALG: Det er hektiske dager for Alexandra Joner og samboeren Runar Vatne. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
KJØP OG SALG: Det er hektiske dager for Alexandra Joner og samboeren Runar Vatne. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Investor Runar Vatne (48) punget i 2008 ut 13,5 millioner kroner for et rekkehus sentralt på Frogner i Oslo. I mai i år ble det kjent at boligen blir forsøkt solgt på det åpne markedet for svimlende 40 millioner kroner.

Tidligere i år kunne bladet Kapital melde at eiendomsmilliardæren fra Oslo og samboeren, artist Alexandra Joner (32), er i ferd med å bygge en kremvilla til hele 200 millioner kroner like ved Frognerparken.

Et nabovarsel skal ha avslørt ønsker om å bygge både svømmebasseng, tennisbane, gjestehus og loggia, skrev Kapital den gang.

- Drittjobb

Til Se og Hør bekrefter nå Joner at paret har kjøpt seg nytt hus, at de også selger - og at de mildt sagt er på flyttefot om dagen. Hun er samtidig ordknapp og ønsker ikke dele for mange detaljer.

- Ja, vi kan bekrefte huskjøp. Men hvor, det er hemmelig, så ingen ytterligere kommentar, sier hun.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at de også skal selge, og at livet er «bittelitt kaos om dagen».

- Ja. Det er kjempedeilig å være midt i en sånn flyttefest ... Det er rett og slett dritgøy å pakke ned alt fra et hus der man har bodd i «hundre» år. For en drittjobb! Å flytte er helt galehus synes jeg, forklarer hun lattermildt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.