Amalie Lund og kjæresten:

Om «Farmen»-oppholdet: - Reddet forholdet

«Farmen»-deltakeren falt pladask for Mathias Nazifi, men har måttet jobbe beinhardt for å vinne sin utkåredes hjerte.

KJÆRESTER: Mathias Nazifi og Amalie Lund er omsider lykkelig forelska. Men det tok halvannet år før de kom dit. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KJÆRESTER: Mathias Nazifi og Amalie Lund er omsider lykkelig forelska. Men det tok halvannet år før de kom dit. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG (Se og Hør) Søndag var det Amalie Lunds (23) tur til å forlate «Farmen», etter at hun tapte en heseblesende tvekamp mot Heidi Persdatter Greier Haaker (55), kanskje enda bedre kjent som «Mama G».

Dermed er Lund omsider tilbake i Tønsberg hos sin store kjærlighet, nemlig Mathias Nazifi (22).

EXIT: Amalie fikk velge gren, men trakk det korteste strået i søndagens «Farmen»-tvekamp. Den 30 år eldre motstanderen Heidi hadde en god følelse hele veien. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Møttes på bar

«Farmen»-deltakeren og kjæresten møttes for første gang en kald vinterkveld i 2019, i desember. Den gang jobbet Amalie på en bar i hjembyen, og hun hvilte raskt øynene sine på en ung, høy og kjekk kar som steg inn i lokalet.

- Han utmerket seg veldig, sier Lund til Se og Hør, før hun forteller at hun prøvde så godt det lot seg gjøre å få kontakt med den «ukjente» mannen.

- Det var så høy musikk så han hørte ikke hva jeg sa. Jeg ropte «kom, kom» fire ganger. Han ble nesten litt irritert, for han skjønte ikke hva jeg ville. Han skulle jo ikke ha noe i baren. Til slutt kom han, og jeg sa «du var sjukt kjekk». Jeg gikk rett på sak, men da snudde han seg vekk fra meg.

Mathias utdyper:

- Jeg måtte bare tenke over hva jeg skulle si. Så jeg gikk tilbake til kompisene mine.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

- Skikkelig deprimert

Men med ett kom han tilbake igjen.

- Han sa han ville ha en øl og nummeret mitt! Det var litt gammeldags, men jeg synes det var kjempekoselig - mye bedre enn å møte noen på sosiale medier. Vi hadde aldri sett hverandre før, men fant ut senere at vi har mange felles venner.

TOK TIL TÅRENE: Amalie Lund var helt ferdig etter søndagens tvekamp, der hun tapte. Foto: Alex Iversen / TV 2
TOK TIL TÅRENE: Amalie Lund var helt ferdig etter søndagens tvekamp, der hun tapte. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Ifølge paret tok det en drøy måned før de møttes igjen. Det endte blant annet i at de feiret nyttårsaften sammen. Men: Forholdet har flere ganger nesten gått dukken.

Nazifi forklarer:

- Da jeg ble kjent med Amalie tenkte jeg bare «one night stand», egentlig. Jeg hadde kjærlighetssorg etter et ferskt brudd, og ville egentlig ikke inn i noe nytt med det første. Jeg var skikkelig deprimert og måtte bare være konstant sammen med folk. Så jeg begynte så smått å henge med henne, hun ble en god venn. Det gikk kjapt alt sammen, og plutselig dro vi på hytteturer sammen og slikt.

VIL BLI SAMBOERE: Mathias Nazifi og Amalie Lund vurderer nå å ta forholdet enda et steg videre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
VIL BLI SAMBOERE: Mathias Nazifi og Amalie Lund vurderer nå å ta forholdet enda et steg videre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Amalie?

- Han var noe helt annet enn andre gutter jeg kjenner, så jeg ble helt betatt. Jeg ville så gjerne bli bedre kjent med ham.

Tok pause i forholdet

- Hva var det som gjorde at du ble så betatt?

- Fordi han brydde seg så veldig tror jeg. Og fordi han er så kjekk og fin. Det handlet mest om personligheten hans og at han er så omsorgsfull. Vi hadde det veldig morsomt sammen, jeg fikk aldri nok av ham. Samtidig var jeg så redd for at han skulle gå fra meg, jeg var ganske stressa.

I fjor sommer tok imidlertid forholdet en brå og brutal vending.

REGELBRUDD: Vi har gjennom årene hatt flere tilfeller av regelbrudd inne på «Farmen». Nå har også juks i årets sesong blitt avslørt. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg hadde rett og slett ingen følelser, jeg så bare på henne som en god venn. Til slutt, da det nærmet seg sommer, begynte hun å vise veldig mye følelser. Da sa jeg at jeg ikke gidder fortsette om du skal være sånn.

Og:

- Jeg bestemte meg for å gå, men det gikk ikke. Hun begynte å hylgrine i trappa. Tiden etterpå var veldig slitsom, med mye frem og tilbake. Det var da vi bestemte oss for å ta en pause for å finne ut om det virkelig var verdt det.

Ble plutselig nyforelska

Noen måneder senere bestemte den 23 år gamle «Farmen»-deltakeren at det bare fikk bære eller briste. Hun sendte ham derfor en melding der hun forklarte at hun ikke ønsket å vente lenger.

- Følelsene hadde ingen ende. Jeg innså ganske mye, og ville ikke sløse bort tiden min lenger.

KOSER SEG: Mathias Nazifi og Amalie Lund dyrker kjærligheten med rykende fersk gjærbakst når Se og Hør er på besøk. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KOSER SEG: Mathias Nazifi og Amalie Lund dyrker kjærligheten med rykende fersk gjærbakst når Se og Hør er på besøk. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Ikke lenge etterpå møttes de igjen, og et par uker etter det igjen hadde Mathias Nazifi fått mer kontroll på egne tanker og spurte Amalie om de skulle bli kjærester.

- Jeg vet ikke helt hvorfor det ble sånn, jeg bare kjente at jeg savnet henne. Jeg begynte å kjenne mer og mer på at jeg var tiltrukket av henne uten at det handlet om «følelser» i den forstand. Det var bare gøy å være med henne, sier 22-åringen, som først begynte å falle skikkelig for kjæresten rett før hun gikk inn i «Farmen» i sommer.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Det var da hun dro til «Farmen» at jeg for første gang følte meg nyforelska, bedyrer han.

- Jeg sa at jeg måtte tenke på meg selv, at det uansett kunne hjelpe for forholdet at jeg reiste på TV-innspillinga. Og skal jeg være helt ærlig, så tror jeg at «Farmen» reddet forholdet vårt. Vi fikk tid til å tenke begge to. Etterpå har vi hatt det mye bedre. Vi har fått mer tillit til hverandre, og har fått kjenne på savnet. Vi forstår hverandre bedre, fortsetter Amalie.

- Tenkte masse

Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun bekymret seg mye inne på «Farmen» for hvordan det skulle bli å komme hjem igjen.

- Jeg følte på en tomhet, for jeg visste ikke hvilken vei Mathias kom til å gå når jeg kom tilbake. Jeg tenkte masse på om følelsene hans plutselig skulle være borte eller om han skulle være utro. Man vet jo aldri. Jeg var skikkelig stressa, erkjenner hun.

ENDRING: I de forrige sesongene av «Farmen» har alle de unge deltakerne vært single. I år finnes det unntak, men programleder Mads Hansen lover likevel flørting. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Heldigvis gikk alt bra. Paret har det nemlig bedre enn noensinne. Så bra at de nå vurderer å ta forholdet enda et steg videre.

- Vi vurderer å flytte sammen snart. Da får vi jo se hvordan vi takler den bobla også, forteller de to med et smil til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg tilgir ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer