Sami Sheen:

Om farens kritikk: - Bryr meg ikke

- Jeg bryr meg egentlig ikke.

KRITIKK: Sami Sheen har fått kritikk fra faren Charlie Sheen, etter at hun opprettet en konto på OnlyFans. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Sami Sheen har fått kritikk fra faren Charlie Sheen, etter at hun opprettet en konto på OnlyFans. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Forrige måned stormet det rundt Sami Sheen (18), datter avDenise Richards (51) og Charlie Sheen (56), etter at hun opprettet en konto på den kontroversielle nettsiden OnlyFans.

Nyheten om at datteren heretter kom til å legge ut bikinibilder på nettet mot betaling, falt ikke i god jord hos skuespillerfaren. Nå har hun riktignok sett seg lei, og slår tilbake mot kritikken hans.

- Bryr meg ikke

Det er i et intervju med kjendisnettstedet TMZ at 18-åringen letter på sløret om familiens reaksjoner på hennes nyoppstartede OnlyFans-konto.

I motsetning til «Two and a Half Men»-stjernen, var ikke Denise i tvil om at hun ville støtte datterens karrierevalg uansett hva, og har til og med fulgt i 18-åringens fotspor og opprettet en egen konto på nettstedet.

- Jeg er takknemlig for at jeg har min støttende mamma på min side, innrømmer tenåringen.

Selv om Charlie tidligere har uttalt at han kunne forstå ekskonas synspunkter, ser det tilsynelatende ut som at han likevel sliter med å akseptere datterens valg. På spørsmål om hva hun tenker rundt det, svarer hun:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer