Sami Sheen:

Om farens kritikk: - Bryr meg ikke

- Jeg bryr meg egentlig ikke.

KRITIKK: Sami Sheen har fått kritikk fra faren Charlie Sheen, etter at hun opprettet en konto på OnlyFans. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Sami Sheen har fått kritikk fra faren Charlie Sheen, etter at hun opprettet en konto på OnlyFans. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Forrige måned stormet det rundt Sami Sheen (18), datter avDenise Richards (51) og Charlie Sheen (56), etter at hun opprettet en konto på den kontroversielle nettsiden OnlyFans.

Nyheten om at datteren heretter kom til å legge ut bikinibilder på nettet mot betaling, falt ikke i god jord hos skuespillerfaren. Nå har hun riktignok sett seg lei, og slår tilbake mot kritikken hans.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Bryr meg ikke

Det er i et intervju med kjendisnettstedet TMZ at 18-åringen letter på sløret om familiens reaksjoner på hennes nyoppstartede OnlyFans-konto.

I motsetning til «Two and a Half Men»-stjernen, var ikke Denise i tvil om at hun ville støtte datterens karrierevalg uansett hva, og har til og med fulgt i 18-åringens fotspor og opprettet en egen konto på nettstedet.

- Jeg er takknemlig for at jeg har min støttende mamma på min side, innrømmer tenåringen.

Selv om Charlie tidligere har uttalt at han kunne forstå ekskonas synspunkter, ser det tilsynelatende ut som at han likevel sliter med å akseptere datterens valg. På spørsmål om hva hun tenker rundt det, svarer hun:

- Jeg bryr meg egentlig ikke, det er greit, sier 18-åringen, som legger til at det er personlig og at hun helst ikke vil gå i detalj.

Til tross for kritikken som har strømmet inn i etterkant, påpeker hun imidlertid at det ikke bare er lettkledde bilder som publiseres.

- Alle tror det bare er sexy bilder, men du kan publisere hva du vil. Jeg gjør mine egne ting og ser om folk liker det. Jeg liker å ta mine egne avgjørelser og være min egen sjef, sier hun.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

- Samlet foreldrefront

Etter at det ble kjent at eksparets datter hadde startet en OnlyFans-konto, har moren vært åpen om at hun støtter henne. Faren på sin side var mer kritisk rundt valget.

- Jeg aksepterer ikke dette, men siden jeg ikke er i stand til å forhindre det, så jeg oppfordret jeg henne til å holde det stilrent, kreativt og ikke ofre sin integritet, fortalte 56-åringen.

Kort tid etter kunne det imidlertid se ut til at «Two and a Half Man»-stjerna trakk tilbake uttalelsene sine, og sa seg enig i morens standpunkt.

- Hun har belyst en rekke framtredende punkter, som jeg i mitt hastverk overså og avfeide, sa han i en uttalelse til Entertainment Tonight, via sin talsperson Jeff Ballard.

ONLYFANS: Rasmus fikk OnlyFans-abonnentet sitt avslørt i den danske versjonen av «Luksusfellen». Vis mer

Videre la han vekt på hvor viktig det er for datteren at han har et godt forhold med ekskona, og slo fast at dette vil endres framover.

- Nå mer enn noen gang er det viktig at Sami har en samlet foreldrefront å stole på når hun legger ut på dette nye eventyret. Fra dette øyeblikket vil hun ha det rikelig.

LES OGSÅ: Kommer med stikk: - Han er irrelevant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer