Camilla Herrem:

Om farens bortgang:
- Han har etterlatt et enormt tomrom

Håndballspilleren forteller om sorgen i nytt intervju.

I SORG: Håndballstjerna Camilla Herrem mistet faren Carl Otto Herrem i februar, nå forteller hun om sorgen. Foto: NTB scanpix
I SORG: Håndballstjerna Camilla Herrem mistet faren Carl Otto Herrem i februar, nå forteller hun om sorgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Håndballstjernen Camilla Herrem (32) delte i februar den triste beskjeden om at faren, Carl Otto Herrem, hadde gått bort.

Det fortalte hun i et Instagram-innlegg sammen med flere bilder av far og datter sammen.

- Min far, verdens beste far. Tenk at den siste klemmen jeg skulle gi deg var i dag. Jeg klarer ikke helt å forstå dette her, alt skjedde så fort. Jeg elsker deg så mye, og du vil alltid være i hjertet mitt. Mitt forbilde, min far, og verdens beste menneske. Hvil i fred. Jeg savner deg allerede. Det er deg og meg, skrev hun i innlegget.

Brått dødsfall

Det har vært et turbulent år for håndballstjernen med både gledesrus over fødselen av sønnen Theo i juli, en fremragende håndballkarriere, men også en bunnløs sorg over farens dødsfall.

Nå, drøye to måneder senere, forteller hun åpent om sorgen etter farens brå død i et nytt intervju med Stavanger Aftenblad.

Dødsfallet var brått og uventet, og til avisen forteller Herrem at det har vært en berg og dalbane av opp- og nedturer. Støttespilleren og faren som alltid sto ved henne side og heiet fra tribunen, er ikke lenger til stede under håndballkampene eller i hverdagen, og er erstattet med et stort tomrom.

- Han betydde alt for meg. Han har fulgt meg hele livet. Om det var mesterskap i voksen alder eller en fotballkamp da jeg var 11 år, både mor og far har alltid vært der. Uten deres støtte hadde jeg aldri vært hvor jeg er i dag, sier Herrem til avisen.

- Enormt tomrom

Sorgen er stor etter en far som alltid stilte opp, fikk henne i godt humør og som delte samme lidenskap som datteren for håndballen.

- Dagene går opp og ned. Han har etterlatt et enormt tomrom. Det føles som om hjertet mitt har eksplodert i en million biter, og at det tar én dag å få plass til én bit, forteller hun, og legger til:

- Jeg har lært meg å sette pris på livet på den harde måten.

NÆRT BÅND: Camilla Herrem og faren Carl Otto Herrem delte samme lidenskap for sporten, og etter farens bortgang har håndballbanen blitt et fristed for Herrem. Foto: NTB scanpix
NÆRT BÅND: Camilla Herrem og faren Carl Otto Herrem delte samme lidenskap for sporten, og etter farens bortgang har håndballbanen blitt et fristed for Herrem. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter farens bortgang har håndballen blitt til et fristed for håndballstjernen og hun kunne aldri tenkt seg å slutte å spille, fordi hun vet at faren hadde blitt sint.

Skjermer sønnen

Et drøyt halvår før farens bortgang, fikk håndballspilleren og ektemannen Steffen Stegavik (35,) som tidligere nevnt, sitt første barn sammen, sønnen Theo.

- Alt er godt med mor, barn og pappa, skrev Stegavik i en lengre tekst til sin kone på Instagram, dagen etter fødselen.

BLE FORELDRE FOR FØRSTE GANG: Camilla Herrem og ektemannen Steffen Stegavik ble i juli foreldre til sønnen Theo. Foto: NTB scanpix
BLE FORELDRE FOR FØRSTE GANG: Camilla Herrem og ektemannen Steffen Stegavik ble i juli foreldre til sønnen Theo. Foto: NTB scanpix Vis mer

På Instagram har Herrem delt flittig om graviditeten, og hvordan hun trente for å komme seg tilbake på banen – noe hun var allerede to uker etter fødselen.

Men fansen har aldri fått se det nye tilskuddet til den lille familien.

I et større intervju med VG i september, fortalte nemlig Herrem at hun bevisst ikke legger ut bilder av sønnen.

- Jeg er mye på sosiale medier, og jeg elsker Instagram, men det bestemmer jeg. Theo kan ikke ha noen mening om det, og da skal vi skjerme ham, fortalte hun til avisen.

View this post on Instagram

💙 @steffenstegavik & Theo

A post shared by Camilla Herrem (@herremcamilla) on

Stadig får den 32 år gamle håndballspilleren tilsendt klær og andre gaver til Theo fra butikker og leverandører. Selv da gjør hun det klart at hun ikke kommer til å legge ut bilde av ham.

- Han er jo verdens nydeligste lille gutt, men jeg vet at han er søt, jeg trenger ikke bekreftelse på det. Jeg vil holde ham litt for meg selv, siden han ikke kan uttrykke sine egne ønsker, sa hun til avisen.

LES OGSÅ: – Det siste jeg sa var god natt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer