Ireland Baldwin:

Om faren: - Bryr meg ikke

Kjendisdatteren letter på sløret om farens familieforøkelse.

FAMILIEFORØKELSE: Alec Baldwin venter sitt sjuende barn med kona Hilaria Baldwin. Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB
FAMILIEFORØKELSE: Alec Baldwin venter sitt sjuende barn med kona Hilaria Baldwin. Foto: John Salangsang / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mars måned kom nyheten om at skuespiller Alec Baldwin (63) og kona Hilaria Baldwin (38) venter sitt sjuende barn sammen. Det avslørte den vordende mora selv på Instagram.

«Etter mange opp- og nedturer i løpet av de siste åra, så har vi en spennende og stor overraskelse: Enda en Baldwinito kommer denne høsten», skrev hun blant annet i innlegget.

Fra før har de barna Carmen (8) Rafael (6), Leonardo (5), Romeo (3), Eduardo (1 1/2) og Lucia (1).

Nå røper imidlertid filmstjernens datter Ireland Baldwin (26), som han fikk sammen med ekskona Kim Basinger (68), hva hun egentlig tenker om farens familieforøkelse for åttende gang.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

- Bryr meg ikke

Kjendisdatteren legger ikke skjul på at hun har mottatt en rekke meldinger fra folk som lurer på hva hun tenker om situasjonen. På Instagram gjør hun det klart, en gang for alle. Det skriver People.

I et lengre innlegg kritiserer hun nemlig folk for å bry seg altfor mye om farens voksende familie. Hun går hardt ut mot enkelte som tilsynelatende er «sinnssykt besatt» av livet deres.

«Jeg får utallige meldinger fra folk som er sinnssykt besatt av faren min og familien hans. Jeg tror mange mennesker bare antar hva jeg mener om dette, vel her er det gratis - det er ikke min sak ... jeg bryr meg ikke», skriver hun.

26-åringen legger videre til at hun heller fokuserer på sitt eget liv sammen med kjæresten André Allen Anjos (37), som hun bor sammen med i delstaten Oregon med deres seks hunder.

BARN: David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad får ofte spørsmål om barn, noe som også er et gjennomgangstema i serien deres, «Alle elsker David». Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

Nedlatende mot dattera

For knapt noen måneder siden la Ireland Baldwin ut en TikTok-video, hvor hun så tilbake på fortida si. I videoen viste hun til noen av de nedlatende ordene hun har blitt kalt opp gjennom åra - både av mediene og av sin egen far.

I videoen viste 26-åringen til at hun blant annet har blitt kalt for «feit» og «oppmerksomhetssyk», etterfulgt av «en tankeløs liten gris», ifølge Us Magazine.

Sistnevnte sitat tilhører hennes berømte far.

Tilbake i april 2007 ble det nemlig lekket en talemelding, hvor han kalte sin da elleve år gamle datter for de nedlatende ordene. Dette skjedde midt oppi skilsmissen med Irelands mor, Kim Basinger.

BARN: Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm, kjent fra «Farmen“, har blitt samboere og snakker om barn. Video: Se og Hør Vis mer

Kort tid etter hendelsen ga «It's complicated»-skuespilleren en offentlig unnskyldning til dattera, under en TV-opptreden på talkshowet «The View», ifølge ABC News.

- Å kalle barnet ditt en gris eller noe annet, er åpenbart upassende, og jeg beklager til dattera mi for det. Alle som kjenner meg vet at jeg har et godt forhold til dattera mi, skal han ha sagt ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Kom over nakenbildene, pappa!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer