Ryan Reynolds:

Om faren: - En tikkende bombe

Skuespilleren snakker ut om angsten.

ANGST: Ryan Reynolds forteller i en nytt intervju at angsten trolig hadde grobunn i farens oppførsel. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB
ANGST: Ryan Reynolds forteller i en nytt intervju at angsten trolig hadde grobunn i farens oppførsel. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alle par i Hollywood som har for vane å vare. Det gjelder imidlertid ikke stjerneparet Blake Lively (33) og Ryan Reynolds (44), som til nå har holdt sammen som mann og kone de siste ni årene. Dermed regnes de også som et av filmbyens mest stabile par.

Sammen har de døtrene James (6), Inez (4) og Betty (1).

Paret er godt kjent for sin spøkefulle tone mot hverandre, spesielt i sosiale medier. I mai delte imidlertid 44-åringen er langt mer alvorlig innlegg på Instagram.

Der åpnet han seg om sin psykiske helse, nærmere bestemt angst. Nå åpner han seg ytterligere om hvordan det hele startet.

- En tikkende bombe

Det er i et intervju med podkasten «Smartless», gjengitt av Hollywood Reporter, han forteller om det anstrengte forholdet til faren, og at det trolig er roten til angsten.

- Det startet da jeg var barn. I husstanden jeg vokste opp i var det ikke grusomt, når alt kommer til alt, spesielt i sammenlikning til andre mennesker, men faren min var aldri en enkel person å være rundt, sier han, og fortsetter:

- Han var som en tikkende bombe. En du aldri visste når du skulle tråkke feil ved, og han kunne bare eksplodere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer