Ryan Reynolds:

Om faren: - En tikkende bombe

Skuespilleren snakker ut om angsten.

ANGST: Ryan Reynolds forteller i en nytt intervju at angsten trolig hadde grobunn i farens oppførsel. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB
ANGST: Ryan Reynolds forteller i en nytt intervju at angsten trolig hadde grobunn i farens oppførsel. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alle par i Hollywood som har for vane å vare. Det gjelder imidlertid ikke stjerneparet Blake Lively (33) og Ryan Reynolds (44), som til nå har holdt sammen som mann og kone de siste ni årene. Dermed regnes de også som et av filmbyens mest stabile par.

Sammen har de døtrene James (6), Inez (4) og Betty (1).

Paret er godt kjent for sin spøkefulle tone mot hverandre, spesielt i sosiale medier. I mai delte imidlertid 44-åringen er langt mer alvorlig innlegg på Instagram.

Der åpnet han seg om sin psykiske helse, nærmere bestemt angst. Nå åpner han seg ytterligere om hvordan det hele startet.

DØDSANGST: Morten Ramm minner tilbake til da han fikk dødsangst på grunn av en «Senkveld»-konkurranse. Video: TV 2. Vis mer

- En tikkende bombe

Det er i et intervju med podkasten «Smartless», gjengitt av Hollywood Reporter, han forteller om det anstrengte forholdet til faren, og at det trolig er roten til angsten.

- Det startet da jeg var barn. I husstanden jeg vokste opp i var det ikke grusomt, når alt kommer til alt, spesielt i sammenlikning til andre mennesker, men faren min var aldri en enkel person å være rundt, sier han, og fortsetter:

- Han var som en tikkende bombe. En du aldri visste når du skulle tråkke feil ved, og han kunne bare eksplodere.

Det er en kjent sak at Reynolds hadde et komplisert forhold med faren, James C. Reynolds. Sistnevnte døde i 2015, kort tid etter at skuespilleren ble far for første gang, etter en lang tids sykdom med Parkinsons sykdom. Parets datter James er oppkalt etter skuespillerens far.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

«Min livslange venn»

Skuespilleren forteller videre at det skapte en situasjon der han konstant forsøkte å forutse fremtiden.

- Jeg tror å spå fremtiden er en stor brikke i veggen av angst. Vi kan ikke forutse hva som skal skje i fremtiden, så du lever konstant i noe som kan eller ikke kan skje.

I intervjuet forteller han også at det trolig er en forbindelse mellom angsten og det å være en anerkjent skuespiller i Hollywood.

Som nevnt var det i mai at han delte åpent og ærlig om angsten i et innlegg på Instagram.

«En av grunnene til at jeg publiserer sent er fordi jeg tar på meg for mye og viktige ting glipper. Og én av grunnene til at jeg tar på meg for mye er min livslange venn - angsten», var blant det han skrev.

«Til alle dere som i likhet med meg tar på dere for mye, overtenker, jobber for mye og bekymrer dere for alt - vit at dere ikke er alene», fortsatte han.

LES OGSÅ: Internett kokte etter en spesiell detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer