Ariana Grande:

Om fansens imitasjoner: - Nedverdigende

Ariana Grande virker ikke å være så alt for glad over at folk imiterer henne på appen TikTok.

LITE FORNØYD: Ariana Grande har fått med seg at folk imiterer henne på TikTok, og er lite fornøyd med resultatene. Foto: NTB scanpix
LITE FORNØYD: Ariana Grande har fått med seg at folk imiterer henne på TikTok, og er lite fornøyd med resultatene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

At Ariana Grande (26) har en populær «look», er det liten tvil om. Med sin høye hestehale, tykke eyeliner og sitt uskyldige uttrykk er hun lett gjenkjennelig, og flere blir ledet inn i fristelse til å etterligne artisten.

På den svært populære appen TikTok, der folk kan dele opp til 60 sekunder lange videoer, har flere kastet seg på en trend der man skal imitere artisten og hennes tidligere rolle som Cat Valentine i Nickelodeon-seriene «Victorious» og «Sam & Cat».

Dette har derimot ikke falt i smak hos Grande selv, som gledelig delte sin mening rundt det hele på Instagram torsdag kveld.

- Slik føles det

Det hele startet med at 26-åringen delte en Instagram-video av skuespiller Jordan Firstman på sin Instagram-historie, der han forsøkte å forklare hva en såkalt «meme» er.

I det som skal forestille en tankeprosess hos personen som fant på «memes», sier han følgende:

- Hva om vi tar et øyeblikk, liksom et lite klipp fra en film eller et tv-program, noe som en artist VIRKELIG har lagt sjelen sin inn i, noe som tok dem årevis å lage, og noe som liksom var en evig kamp å få til. Og når de endelig får finansiert prosjektet sitt og har klart det … hva om vi tar et øyeblikk fra det, og på en måte tar konteksten ut, og gir det artisten elsker så høyt en helt annen mening som vil bidra til å nedverdige dets verdi?, sier han i videoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer