Ariana Grande:

Om fansens imitasjoner: - Nedverdigende

Ariana Grande virker ikke å være så alt for glad over at folk imiterer henne på appen TikTok.

LITE FORNØYD: Ariana Grande har fått med seg at folk imiterer henne på TikTok, og er lite fornøyd med resultatene. Foto: NTB scanpix
LITE FORNØYD: Ariana Grande har fått med seg at folk imiterer henne på TikTok, og er lite fornøyd med resultatene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

At Ariana Grande (26) har en populær «look», er det liten tvil om. Med sin høye hestehale, tykke eyeliner og sitt uskyldige uttrykk er hun lett gjenkjennelig, og flere blir ledet inn i fristelse til å etterligne artisten.

På den svært populære appen TikTok, der folk kan dele opp til 60 sekunder lange videoer, har flere kastet seg på en trend der man skal imitere artisten og hennes tidligere rolle som Cat Valentine i Nickelodeon-seriene «Victorious» og «Sam & Cat».

Dette har derimot ikke falt i smak hos Grande selv, som gledelig delte sin mening rundt det hele på Instagram torsdag kveld.

STORT: Superstjernen Ariana Grande delte artig video på Instagram, men det var ikke hvilken som helst video. Det er norske Daniel Jensen (18) som har laget den. Video: Rød Løper Vis mer

- Slik føles det

Det hele startet med at 26-åringen delte en Instagram-video av skuespiller Jordan Firstman på sin Instagram-historie, der han forsøkte å forklare hva en såkalt «meme» er.

I det som skal forestille en tankeprosess hos personen som fant på «memes», sier han følgende:

- Hva om vi tar et øyeblikk, liksom et lite klipp fra en film eller et tv-program, noe som en artist VIRKELIG har lagt sjelen sin inn i, noe som tok dem årevis å lage, og noe som liksom var en evig kamp å få til. Og når de endelig får finansiert prosjektet sitt og har klart det … hva om vi tar et øyeblikk fra det, og på en måte tar konteksten ut, og gir det artisten elsker så høyt en helt annen mening som vil bidra til å nedverdige dets verdi?, sier han i videoen.

Se dette innlegget på Instagram

If you can believe it.... more impressions.

Et innlegg delt av Jordan Firstman (@jtfirstman)

Dette skal visstnok ha truffet Grande, som tilsynelatende kan kjenne seg igjen i måten ting blir tatt ut av kontekst på i sosiale medier. På sin Instagram-historie skrev hun ifølge E! News at det er dette hun føler fansen tenker når de imiterer henne på blant annet TikTok.

- Omg, kan dette vær så snill å være deres inntrykk av TikTok-jentene med hestehale som tror at det å gjøre en Cat Valentine-stemme (hennes rolle i Nickelodeon, journ.anm.) og ha på en winged eyeliner og en collegegenser, er å gjøre en god imitasjon av meg … fordi slik føles det, skrev hun, før hun refererte til Firstmans video:

- Nedverdigende overfor dets verdi. Jeg skrek, skriver hun.

Ifølge E! News har Instagram-historien senere blitt slettet, og er derfor ikke lenger tilgjengelig.

Ser ikke slik ut

Men selv om stjernen ikke er helt fornøyd med folks imitasjoner, er det kanskje et plaster på såret at de ikke vet bedre. Grande ser nemlig ikke ut slik alle tror, da den populære «looken» består av en god del sminke - og extentions.

For «Side to Side»-sangeren har nemlig ikke et rett og langt hår, slik mange kanskje tror, og det var derfor flere som fikk bakoversveis da de fant ut hvordan stjernens hår egentlig ser ut.

MANKE: I sin siste oppdateringen på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

I en video på Instagrams historiefunksjon viste Grande i november i fjor nemlig stolt frem sitt naturlige, bustete og litt krøllete hår. Dette fikk naturligvis flere reaksjoner, da det ikke er dagligdags å se henne uten signaturlooken.

Også i slutten av mars kunne hun vise frem sitt naturlige hår, denne gang på Twitter. Det tok ikke lange tiden før kommentarene kom rennende inn i kommentarfeltet.

- Ditt naturlige hår og krøller er en egen verden i seg selv … en fantastisk skjønnhet er du både på innsiden og utsiden, sminket eller naturlig, skriver en.

- Aldri rør krøllene dine igjen, skriver en annen.

LES OGSÅ: - Er det virkelig henne?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer