Thale Myhre:

Om «Exit»-responsen: - Mye fra jenter

- Jeg har ikke peiling på hvor mange det er, sier realityprofilen.

SKUESPILLERSPIRE: Thale Myhre, kjent fra «Farmen» og «71 grader nord», dukket opp som statist i «Exit». Video: Rød Løper/NRK Vis mer
Publisert

Fredag i forrige uke ble den etterlengtede sesong to av NRK-suksessen «Exit» sluppet. I en av episodene dukket et kjent fjes overraskende opp, nemlig realityprofilen Thale Myhre (27).

Hun har tidligere vært å se i «71 grader nord» og «Farmen», men denne gangen var hun altså en del av castingen til NRKs mest strømmede serie. I episoden fikk man se Myhre ligge i sengen til karakteren Adam, spilt av Simon Jönsson Berger (41), toppløs i rollen som en prostituert.

  • Se videoen øverst i saken!
HEVN: Jon Øigardens karakter Jeppe blir ikke blid når han kommer hjem og buster kona i å være utro i «Exit»-premieren. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Rennes ned av meldinger

Når Se og Hør slår på tråden til Myhre kan hun fortelle at det har gått hett for seg i innboksen på både Instagram og andre sosiale medier etter «Exit»-opptredenen.

- Jeg har ikke klart å gå gjennom alle engang. Jeg har ikke peiling på hvor mange det er, sier realityprofilen.

- Jeg har fått så mye respons, og veldig mye hyggelig, spesielt fra jenter jeg ikke har møtt. De har skrevet til meg og forteller at de synes jeg ser helt smashing ut, og at det er tøft av meg å gjøre dette, legger hun til.

Myhre legger ikke skjul på at hun var klar over hva slags respons hun kom til å få av det mannlige kjønn.

MASSIV RESPONS: Thale Myhres innboks har fylt seg opp etter at hun var med i NRK-serien. Foto: Privat
MASSIV RESPONS: Thale Myhres innboks har fylt seg opp etter at hun var med i NRK-serien. Foto: Privat Vis mer

- Det har blitt noen meldinger fra gutter, men de er ikke ekle, bare hyggelige, røper hun.

- Har du blitt bedt på date?

- Mildt sagt, ja. Det er så hyggelig, bare litt synd at jeg er i København.

Myhre forklarer videre at hun alltid tar seg tid til å svare på alle hyggelige meldinger hun mottar.

- Jeg fikk faktisk en veldig hyggelig melding i går kveld av en litt yngre gutt, men han var altfor ung. Jeg tok meg tid til å svare ham, og måtte forklare at jeg dessverre sitter i København, sier hun lattermildt.

EXIT: Pål Sverre Hagen fra NRK suksessen Exit snakker ikke østlandsk til vanlig. Vis mer

Nyter singellivet

Til tross for flere datingforespørsler er imidlertid Myhre ikke på utkikk etter en kjæreste på dette tidspunktet.

- Jeg tar det som det kommer. Jeg har lært etter ti år med dating at det ikke kommer når man jakter på det, men når man mist venter det. Jeg er ikke på utkikk etter en kjæreste. Nå fokuserer jeg på skolen min og det å bli skuespiller, slår hun fast.

- Trives du som singel?

- Jeg elsker det. Det er helt nydelig å være singel. Jeg kan tenke på meg selv hele tiden, og det er deilig å ta alle avgjørelser på egen hånd.

Til tross for at hun ikke er på utkikk etter en mann akkurat nå, har hun likevel gjort seg noen tanker om hva hun ser etter i en potensiell partner.

- Det viktigste for meg er at vi har god kjemi, og at han er snill og behandler mennesker rundt seg pent. Han må selvfølgelig også få meg til å le, det er faktisk viktig, røper hun.

PENISPROTESE: I sesong to av «Exit» er det Jon Øigarden som må ha på seg penisprotesen, det synes han er litt kleint og litt artig. Video: Se og Hør Vis mer

Gruet seg

Som nevnt dukket Myhre opp i en av scenene i «Exit», og overfor Se og Hør kan hun røpe at hun faktisk gruet seg litt til å spille inn scenen.

- For det første visste jeg at produksjonen var veldig stor, også gruet jeg meg litt til hvordan folk kom til å reagere. I starten syntes mamma at jeg ikke skulle gjøre det, men så tok jeg en telefon til læreren min i København på den skuespillerskolen jeg går på, forteller hun.

- Han sa at nakenhet er veldig normalt innenfor skuespillerbransjen. Det er jeg helt enig i, man ser mye av det. Det er bare at vi nordmenn er konservative, legger hun til.

PROVOSERT: Agnes Kittelsen er gjest i «Lindmo», og der snakker hun om da hun fikk se opptak av guttene «Exit» er inspirert av. Video: NRK Vis mer

Myhre kan også innrømme at hun ble litt «starstruck» da hun først møtte motspilleren sin, svenske Simon Jönsson Berger.

- Jeg husker at da jeg så Simon som spiller Adam, tenkte jeg: «Herregud, der er du». Jeg husker at jeg forbundet ham med Adam, og jeg synes Adam er en ordentlig dust i serien. Derfor var det faktisk litt gøy å ta en prat med ham, for han er verdens hyggeligste fyr. Han satte seg ned med meg og tok seg tid til å prate, og ga meg tips og råd, sier hun.

Det faktum at flere hundretusener av nordmenn har sett brystene hennes er hun fullt klar over. Myhre forklarer imidlertid at hun prøver å tenke at det er puppene til rollen hennes andre ser.

- Det er jo en rolle jeg har satt meg inn i, en rolle jeg spiller, og en jobb jeg gjør. Sånn sett var jeg ikke veldig bekymret. Jeg er veldig for å normalisere kropp. Jeg har aldri vært noe særlig sjenert. Jeg ligger toppløs og soler meg, og jeg går i gjennomsiktige klær på byen eller på middag, sier hun.

IKKE SJENERT: Thale Myhre forklarer at hun ikke var noe særlig bekymret over at brystene hennes skulle vises i NRK-serien. Foto: Privat
IKKE SJENERT: Thale Myhre forklarer at hun ikke var noe særlig bekymret over at brystene hennes skulle vises i NRK-serien. Foto: Privat Vis mer

Så scenen alene for første gang

På spørsmål om hvordan det var å se scenen for første gang forteller Myhre at hun så den helt alene.

- Jeg valgte å se scenen alene fordi jeg ikke turte å se den med noen hvis det var helt krise. Da kunne jeg heller sitte der og kjenne på det selv.

- Hvordan reagerte familie og venner?

- Da mamma så scenen for første gang sa hun: «Wow, Thale, så vakker du er. Veldig fint sminket». Venninnen mine er veldig støttende, og alle mine nærmeste har ringt meg og sagt: «Herregud, for en babe du er». Jeg hadde en veldig kul rolle fordi de fleste prostituerte rollene i «Exit» er der bare og sier egentlig ikke så mye, men jeg hadde en rolle som satte Adam litt på plass og fortalte ham at: «Nei, jeg heter ikke Nicole, jeg heter Kim».

EXIT: I «Kåss til kvelds» forteller Jon Øigarden om da Tobias Santelmann hadde på seg en penisprotese i «Exit». Video: NRK Vis mer

- Har du fått noen tilbud i etterkant av «Exit»-scenen?

- Ikke enda. Jeg venter i spenning, men jeg håper selvfølgelig at jeg får noen tilbud. Jeg satser jo på å bli skuespiller, og selv om jeg har hatt en rolle i «Exit», betyr ikke det at ting kommer gratis. Jeg må jobbe for det hver dag. Drømmen min er å få en hovedrolle i en norsk serie.

LES OGSÅ: Mer vold, sex og dop: - Veldig drøyt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer