Miley Cyrus:

Om ekteskapet: - En katastrofe

Stjernen uttaler seg om sitt tidligere ekteskap med Liam Hemsworth.

NÅDELØS: Miley Cyrus holder ikke tilbake når hun uttaler seg om ekteskapet med Liam Hemsworth. Foto: REX / Shutterstock / NTB
NÅDELØS: Miley Cyrus holder ikke tilbake når hun uttaler seg om ekteskapet med Liam Hemsworth. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Miley Cyrus (29) og Liam Hemsworth (32) hadde bare vært gift i åtte måneder da den sjokkerende nyheten om at de skulle skilles kom i 2019.

Siden da har artisten skapt en rekke overskrifter, og nå gjør hun det igjen. 29-åringen opptrådte nemlig under en festival i Brasil forrige uke, og fra scenen ga hun fansen en helt spesiell opplevelse.

På et tidspunkt lot hun to fra publikum komme opp på scenen, og noen sekunder senere ble alle vitne til et frieri. De to som fikk æren av å møte Cyrus var et par, og en av dem benyttet anledningen til å gå ned på kne.

Det hadde den 29 år gamle artisten en helt spesiell reaksjon til.

- Kjære, jeg håper ekteskapet ditt går bedre enn mitt, sa 29-åringen, før hun fulgte opp:

- Mitt var en jævla katastrofe!

En rekke utenlandske medier har omtalt klippet fra konserten, som ikke overraskende har fått en god del oppmerksomhet de siste dagene.

Det blir ofte både rykter og spekulasjoner når et stjernepar går hver til sitt, Cyrus og Hemsworth er ikke noe unntak.

Mens Miley på sin side flere ganger har åpnet seg om forholdet og en del av ryktene som har florert, har Hemsworth holdt seg taus etter at han kommenterte bruddet på Instagram i 2019. Den gang skrev han:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer