Miley Cyrus:

Om ekteskapet: - En katastrofe

Stjernen uttaler seg om sitt tidligere ekteskap med Liam Hemsworth.

NÅDELØS: Miley Cyrus holder ikke tilbake når hun uttaler seg om ekteskapet med Liam Hemsworth. Foto: REX / Shutterstock / NTB
NÅDELØS: Miley Cyrus holder ikke tilbake når hun uttaler seg om ekteskapet med Liam Hemsworth. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Miley Cyrus (29) og Liam Hemsworth (32) hadde bare vært gift i åtte måneder da den sjokkerende nyheten om at de skulle skilles kom i 2019.

Siden da har artisten skapt en rekke overskrifter, og nå gjør hun det igjen. 29-åringen opptrådte nemlig under en festival i Brasil forrige uke, og fra scenen ga hun fansen en helt spesiell opplevelse.

På et tidspunkt lot hun to fra publikum komme opp på scenen, og noen sekunder senere ble alle vitne til et frieri. De to som fikk æren av å møte Cyrus var et par, og en av dem benyttet anledningen til å gå ned på kne.

Det hadde den 29 år gamle artisten en helt spesiell reaksjon til.

- Kjære, jeg håper ekteskapet ditt går bedre enn mitt, sa 29-åringen, før hun fulgte opp:

- Mitt var en jævla katastrofe!

En rekke utenlandske medier har omtalt klippet fra konserten, som ikke overraskende har fått en god del oppmerksomhet de siste dagene.

«PARTY IN THE USA»: Under «Mileys New Years Eve PartY» fikk Miley Cyrus problemer med toppen. Video: NBC / PRIVAT. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Det blir ofte både rykter og spekulasjoner når et stjernepar går hver til sitt, Cyrus og Hemsworth er ikke noe unntak.

Mens Miley på sin side flere ganger har åpnet seg om forholdet og en del av ryktene som har florert, har Hemsworth holdt seg taus etter at han kommenterte bruddet på Instagram i 2019. Den gang skrev han:

«Hei alle. Bare et kjapt innlegg for å si at Miley og jeg nylig har separert oss og jeg ønsker henne ikke noe annet enn god helse og lykke i framtida. Dette er en privatsak og jeg har ikke, og kommer ikke, til å kommentere overfor noen journalister eller medier. Alle sitater tilskrevet meg er falske. Fred og kjærlighet».

Med andre ord er det lite sannsynlig at Cyrus' eksmann kommer til å kommentere de nye uttalelsene hennes.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: «Jeg klarer det ikke mer»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer