Caroline Berg Eriksen:

Om ekteskapet: - Kan bli høylytt

I Iselin Guttormsens podkast innrømmer tobarnsmoren at det ikke er alt hun deler med følgerne sine.

ÅPNER SEG: Influenser og toppblogger Caroline Berg Eriksen forteller ærlig om ekteskapet med Lars-Kristian Eriksen i podkast. Foto: Terje Pedersen / NTB
ÅPNER SEG: Influenser og toppblogger Caroline Berg Eriksen forteller ærlig om ekteskapet med Lars-Kristian Eriksen i podkast. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

For elleve år siden ble Caroline Berg Eriksens (34) blogg, med navn «Fotballfrue», landets mest besøkte blogg med over 70 000 lesere hver dag. Siden den gang har Berg Eriksen forblitt en av Norges mest kjente bloggere med over 300 000 følgere på Instagram.

Influenseren har også gitt ut boken «Fotballfrues dagbok - Et år med Norges største blogger», og vært å se i blant annet «Skal vi danse» og flere sesonger av «Bloggerne». I 2014 valgte hun imidlertid å bytte bloggnavnet til «Caroline Berg Eriksen».

På privaten har influenseren vært gift med tidligere fotballspiller Lars- Kristian Eriksen (37) siden 2010. Paret har fått to døtre sammen, Nelia og Naia. Siden 2017 har de også jobbet sammen.

I søndagens episode av influenser Iselin Guttormsens (33) podkast «G-punktet» er Berg Eriksen gjest, og der letter hun på sløret om ekteskapet, samt hvordan det er å jobbe med ektemannen.

VENNSKAP: Mikkel Niva er gjest hos «Kåss til kvelds» og der avslører han et hittil ukjent vennskap med Caroline Berg Eriksen. Video: TV2 Vis mer

- Kan bli høylytt

I podkasten får 34-åringen blant annet spørsmål om forholdet er like perfekt som det kan virke utad, og om de i det hele tatt krangler. På sistnevnte spørsmål svarer Berg Eriksen bekreftende, men påpeker imidlertid at det går mest i diskusjoner som dreier seg om jobb.

- Jeg er supersta og han er enda mer sta. Det kan bli høylytt. Vi passer på å ikke diskutere høylytt foran barna, det er veldig viktig, men nå er de som regel borte på dagtid, sier hun.

KOLLEGAER: Ekteparet bor under samme tak med døtrene sine og jobber sammen. Foto: Espen Solli / TV 2
KOLLEGAER: Ekteparet bor under samme tak med døtrene sine og jobber sammen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Hemmeligheten bak ekteskapet, og det å kunne samarbeide godt sammen i jobben, mener influenseren blant annet handler om at de begge har de samme interessene, samtidig som de har hver sine interesser.

- Vi kan dyrke våre interesser hver for oss, noe jeg føler er veldig viktig. Da blir man gira og glad, og føler at man har satt av tid til seg selv. Så tar man med seg noe positivt tilbake i forholdet fordi man føler seg bra selv.

INSTAGRAM: Caroline Berg Eriksen, også kjent som «Fotballfrue», fikk mye omtale, både i inn- og utland da hun i 2013 postet dette bildet. Og med mediestormen som bildet førte med seg, kom også følgerne på Instagram. Video: Rødløper/Thea Hope Vis mer

Har dårlige dager

Underveis i podkasten tar Guttormsen også opp spørsmål fra følgerne, som blant annet lurer på om influenserens liv er like rosenrødt som det virker utad på bloggen og i sosiale medier.

Berg Eriksen er ærlig på at hun deler hverdagen slik som den er, men innrømmer at det er enkelte ting hun velger å holde for seg selv.

- Hvorfor skal jeg dele når jeg og Lars-Kristian krangler eller når en av jentene er frustrert for noe? Det er jo veldig privat. Jeg føler at de tingene jeg velger å dele er slik det er, og jeg har det generelt veldig bra. Selvfølgelig har jeg dårlige dager, men det har alle. Sånn er livet.

- Viktig å se den andre

Overfor Se og Hør forteller influenseren at ekteparet, som gjennom flere år har skapt et liv sammen, ikke trenger noen spesielle midler eller tiltak for å holde liv i kjærligheten.

- Men det er jo alltid viktig med grunnleggende ting som kommunikasjon og team work som foreldre i en hektisk hverdag. Vi vet også at det er viktig å se den andre, og Lars-Kristian vet hvilke små ting jeg setter pris på i hverdagen, og jeg vet hva han setter pris på, legger hun til.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

En av tingene hun virkelig verdsetter er at ektemannen blant annet står opp og lager kaffe hver morgen.

Hun påpeker også at de bruker tiden når barna har lagt seg godt, og det er da de virkelig får vært kjærester.

- Kommunikasjon er nøkkelen

Paret har som nevnt vært gift siden 2010, og etter så mange år som ektepar er det naturlig å gå gjennom både opp- og nedturer. Berg Eriksen forteller imidlertid at hun fortsatt ikke er lei av ektemannen sin.

- Om jeg skulle gått lei av mannen min, så hadde det nok aldri fungert å være både gift og kollegaer - eller gift i det hele tatt. Vi har jo vært sammen i såpass mange år og kjenner hverandre så godt at vi vet når vi fungerer best, sier hun til Se og Hør.

Det har gjort at ekteparet sjelden er oppå hverandre 24 timer i døgnet, noe influenseren forteller at ikke er sunt for noen.

- Kommunikasjon er nøkkelen til mye, men det vet nok de fleste par. Om det er noe som irriterer deg eller om du ikke føler deg sett - ta det opp og snakk om det. Det er viktig, for hvis du går og gnager på noe, kan man jo nettopp begynne å irritere seg over den andre, og det er aldri lurt å la det gå så langt, avslutter hun.

SINT OG FRUSTRERT: Iselin Guttormsen tar til tårene i «Bloggerne» etter å ha fått kritikk. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Mistet hundene

Noe Berg Eriksen imidlertid lot følgerne ta del i, var da hun mistet de to hundene sine Ronaldo og Hugo like før jul i fjor.

«Hugo, du har vært min sjelevenn i over 14 år. Tenk at det bare var deg og meg i en liten leilighet i Oslo. Du kjente meg så godt, lyttet alltid til meg, forsto alltid når jeg trengte trøst og slikket tårene mine når jeg gråt - til og med i dag», skrev hun den gang på Instagram.

De to hundene døde som følge av sykdom. Berg Eriksen og ektemannen uttrykket takknemlighet for at hundene fikk ha hverandre frem til siste slutt - til tross for det ubeskrivelige tapet.

For kort tid siden avslørte paret at de er klare for å få en ny hund. I et blogginnlegg skrev Berg Eriksen at valpen Ozo snart flytter inn.

«Dere må si hei til Ozo! Nå er det ikke lenge til han skal bli med oss hjem for godt og vi teller dagene alle sammen. Han er virkelig verdens skjønneste lille, store isbjørnklump! Fem kilo ren kjærlighet», lød det fra 34-åringen.

Overfor Se og Hør fortalte Berg Eriksen at de gledet seg stort.

- Det blir veldig fint med valp i hus. Vi gleder oss til å bli kjent med det nye familiemedlemmet vårt. Det har vært så tomt etter at vi mistet de to hundene våre før jul og savnet er stort. Alle gleder seg til å få en ny pelsvenn å elske, sa hun.

LES OGSÅ: «Bloggerne»-profil gjorde helomvending

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer