Meghan King:

Om eksmannen: - Han hater meg

Den tidligere «Real Housewives»-stjernen sliter med å oppdra barna med eksmannen.

TRØBLETE: Meghan King er ærlig om at hun ikke har det beste forholdet til eksmannen Jim Edmonds. Foto: Bill Greenblatt/UPI/Shutterstock/NTB
TRØBLETE: Meghan King er ærlig om at hun ikke har det beste forholdet til eksmannen Jim Edmonds. Foto: Bill Greenblatt/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Meghan King (37) er best kjent for verden gjennom sin tid i realityprogrammet «Real Housewives of Orange County». I programmet fikk man blant annet et innblikk i ekteskapet med Jim Edmonds (51).

Ekteskapet knuste imidlertid i tusen biter i 2019, da det ble kjent at King fant ut at Edmonds hadde sendt meldinger av seksuell karakter til andre kvinner. King sto i stormen, men tok ut skilsmisse senere det samme året.

Eksparet rakk å være gift i fem år, og fikk datteren Aspen (5), samt tvillingene Hart og Hayes (3) sammen. Men skal vi tro King har det ikke bare vært lett å samarbeide om barneoppdragelse etter skilsmissen.

Snakker ikke sammen

Det er overfor Us Weekly at realitystjernen åpner seg om samarbeidet med eksmannen. Hun forteller blant annet til magasinet at hun nesten ikke har snakket med Edmonds etter at han i fjor sommer forlovet seg med Kortnie O'Connor (37).

King omtaler eksmannens forlovede som det nærmeste hun kommer et samarbeid om barneoppdragelse. Og ifølge realitystjernen har heller ikke de to noen kontakt.

- Jeg vet ikke hva samarbeid om barneoppdragelse er. Jeg sliter med å kommunisere med ham, forteller hun til Us Weekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.