Meghan King:

Om eksmannen: - Han hater meg

Den tidligere «Real Housewives»-stjernen sliter med å oppdra barna med eksmannen.

TRØBLETE: Meghan King er ærlig om at hun ikke har det beste forholdet til eksmannen Jim Edmonds. Foto: Bill Greenblatt/UPI/Shutterstock/NTB
TRØBLETE: Meghan King er ærlig om at hun ikke har det beste forholdet til eksmannen Jim Edmonds. Foto: Bill Greenblatt/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Meghan King (37) er best kjent for verden gjennom sin tid i realityprogrammet «Real Housewives of Orange County». I programmet fikk man blant annet et innblikk i ekteskapet med Jim Edmonds (51).

Ekteskapet knuste imidlertid i tusen biter i 2019, da det ble kjent at King fant ut at Edmonds hadde sendt meldinger av seksuell karakter til andre kvinner. King sto i stormen, men tok ut skilsmisse senere det samme året.

Eksparet rakk å være gift i fem år, og fikk datteren Aspen (5), samt tvillingene Hart og Hayes (3) sammen. Men skal vi tro King har det ikke bare vært lett å samarbeide om barneoppdragelse etter skilsmissen.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Snakker ikke sammen

Det er overfor Us Weekly at realitystjernen åpner seg om samarbeidet med eksmannen. Hun forteller blant annet til magasinet at hun nesten ikke har snakket med Edmonds etter at han i fjor sommer forlovet seg med Kortnie O'Connor (37).

King omtaler eksmannens forlovede som det nærmeste hun kommer et samarbeid om barneoppdragelse. Og ifølge realitystjernen har heller ikke de to noen kontakt.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Jeg vet ikke hva samarbeid om barneoppdragelse er. Jeg sliter med å kommunisere med ham, forteller hun til Us Weekly.

Videre hevder King at hun har barna hele tiden, og at Edmonds bare kommer på besøk.

Klarer ikke samarbeide

På spørsmål om hun har tips til hvordan andre kan takle å måtte samarbeide om barneoppdragelse etter endt forhold, sier hun følgende:

- Vet jeg ikke hvordan det skal være. Helt ærlig, det gjør jeg ikke. Jeg bør være den som får tips. For å klare å samarbeide om barneoppdragelsen, må man kommunisere, sant? Så det vil jo være en god start. Jim hater meg. Det er forferdelig, sier hun til magasinet.

KJÆRLIGHET I LUFTEN: Paradise-vinneren Victoria Lovise viser stolt frem sin nye flamme, og forteller om ting hun angrer på inne på «Paradise». Video/reporter: Luna Lea Vis mer

Selv om barna er små, tror hun ikke at forholdet til eksmannen er tilfredsstillende for barna.

- Jeg skulle ønske vi kunne diskutere ting om barna, men det kan vi ikke, sier hun.

Edmonds har hittil ikke uttalt seg etter ekskonas uttalelser.

Gift igjen - så skilt

Selv om forholdet til eksmannen visstnok er trøblete, har «The Real Housewives»-stjernen også andre ting å tenke på for tiden. I høst giftet hun seg nemlig på nytt med ingen ringere enn president Joe Bidens (79) nevø Cuffe Biden Owens (43).

DEN GANG DA: Reality-TV har den siste tiden blitt hakket mer stuerent, der til og med skandale-programmet «Ex on the Beach» har gått i samme spor. Her er et tilbakeblikk på hvordan programmet en gang var. Video: Rød Løper Vis mer

Det hvite hus har opplyst at det dreiet seg om et lite familiebryllup.

Familieidyllen og kjærligheten var derimot av det kortvarige slaget. I desember, to og en halv måned etter at Owens og King ble smidd i hymens lenker, kunne sistnevnte dele at de hadde avsluttet ekteskapet.

I en Instagram-historie skrev hun følgende, ifølge People:

«Jeg har blitt spurt av så mange om å kommentere hvor ekteskapet mitt står. Jeg er opprørt. Denne situasjonen er helt forferdelig. Dette er åpenbart ikke hva jeg så for meg da jeg skrev løftene mine - og jeg er sjokkert og trist over hvordan ting har blitt».

LES OGSÅ: - Dater igjen etter sjokk-bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer