Sophie Elise Isachsen:

Om eksens bok: - Sjokk da jeg leste

Influenserens eks deler om forholdet i ny bok.

FEM ÅR: Sophie Elise Isachsen og Kasper Kristoffersen gjorde det slutt etter fem år sammen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FEM ÅR: Sophie Elise Isachsen og Kasper Kristoffersen gjorde det slutt etter fem år sammen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2021 kom nyheten om at Sophie Elise Isachsen (28) og samboeren Kasper Kristoffersen (28) hadde gått hver til sitt etter fem år.

Bruddet kom kort tid etter at influenseren hadde deltatt på realitysuksessen «Farmen Kjendis», der hun og meddeltaker Isak Dreyer (29) fikk et godt øye til hverandre.

Nylig ble det kjent at Kristoffersen gir ut boken «Gi slipp» som blant annet omhandler det tidligere forholdet til Isachsen.

I podkasten «Sophie og Fetisha» kan Isachsen fortelle at hun har lest eksens bok.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Sjokk

Da hun fikk tilsendt boken, sto hun midt i en mediestorm.

- Det var midt i da alt det andre skjedde, og jeg tenkte herregud, «here we go again». Men han er en veldig fin person som aldri ville gjort noen ting for å sverte meg, forklarer influenseren.

Hun innrømmer at det var surrealistisk å lese om seg selv fra ekskjærestens perspektiv.

- Sjokk da jeg leste om hvordan det føltes for han å møte meg første gangen. Det er beskrevet på en veldig kjendis og starstruck-aktig måte. Det er koselig og veldig fint beskrevet.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Isachsens manager, Petter Wahlen, foreløpig uten hell.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og snakket om ungdomstiden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Det her er karmaen min

28-åringen forteller at hun ble kjent med seg selv på en ny måte etter å ha lest Kristoffersens versjon av forholdet. Boken ga henne også en avslutning hun ikke visste hun trengte.

Isachsen forteller at eksparet tilbrakte tid sammen etter at hun kom hjem fra «Farmen Kjendis», og at hun ble overrasket da eksen avsluttet relasjonen på en måte Isachsen beskriver som brå.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og snakket om «Farmen kjendis»-tiden. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Jeg skjønte ikke hvorfor det kom så brått fra venner til at vi ikke ble det, men det blir forklart i boken. Så jeg fikk en «closure» (avslutning, journ.anm.) jeg ikke visste at jeg trengte i det hele tatt. Jeg satt igjen med en god følelse. Det her er karmaen min for at jeg skriver om alle andre i mitt liv!

LES OGSÅ: - Det er langt unna meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer