Lilli Bendriss:

Om eksen: - Møtes når vi kan

TV-profilen forteller ærlig om sivilstatusen.

SINGEL: Lilli Bendriss er i dag tilsynelatende singel, men lukker ikke dørene for et forhold med eksen igjen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SINGEL: Lilli Bendriss er i dag tilsynelatende singel, men lukker ikke dørene for et forhold med eksen igjen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

TV-profil Lilli Bendriss (75) har flere ganger fortalt åpent om kjærlighetslivet. I over 40 år var hun sammen med Kader Bendriss, som hun både giftet seg og fikk tre barn med.

De seneste årene har hun imidlertid vært i et forhold med 28 år yngre Shad Tabine, som hun først fant tilbake til i 2019, etter å ha hatt et av-og-på-forhold. I august i fjor avslørte hun overfor Se og Hør at paret valgte å gå hver til sitt.

- Vi har kommet til den konklusjonen at det nå er riktig å forandre statusen vår offentlig fra kjærester til venner, sa hun den gang.

TABBE: Lilli Bendriss møtte Reality Awards på rød løper og trakk fram en komisk tabbe. Video: Reality Awards/Jenny Emilie Aas Vis mer

Nå kan imidlertid Bendriss avsløre at det slettes ikke er umulig at de finner tilbake til hverandre - nok en gang.

- Hvem vet?

Det var da Se og Hør møtte TV-profilen under premieren av Eyvind Hellstrøm (73) og Truls Svendsens (49) nye program «Truls á la Hellstrøms Bistro», at hun kunne fortelle hva status på kjærlighetsfronten er.

GODE VENNER: Lilli Bendriss omtaler ekskjæresten Shad som en god venn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODE VENNER: Lilli Bendriss omtaler ekskjæresten Shad som en god venn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Akkurat ståa nå er veldig - hva skal jeg si ... det er et vakuum. Jeg var jo sammen med Shad i mange år, og vi er fortsatt veldig gode venner, men bor i forskjellige land og i det hele tatt, sier hun, og legger til:

- Vi møtes når vi kan, og så har vi bare valgt å si at vi ikke er kjærester akkurat nå. Men det kan jo forandre seg, hvem vet? Vi får se.

Prosjekt med Märtha

75-åringen kunne ellers fortelle ivrig om prosjektet hun har startet med prinsesse Märtha Louise, som hun gleder seg stort over.

BRANN: Sommeren tok en dramatisk vending for Lilli Bendriss da hun måtte evakuere boligen sin i Marbella. Les hele saken på Se og Hør Pluss. Video: Privat/Jacob Geir Grimsmo Vis mer

- Vi har startet produksjonsselskap sammen, og har veldig planer om å lage en TV-serie, forteller hun.

- Vi er litt i begynnelsen - det tar jo veldig lang tid å sette noe sånt i gang, men vi skal begynne nå, og bygge opp til en eventuell TV-serie.

LES OGSÅ: - De så ekstremt lykkelige ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer