Gwyneth Paltrow:

Om eksen: - Jeg elsker ham

Skuespilleren kommer med lovord om sin tidligere kjæreste.

EKSKJÆRESTER: Superstjernene Brad Pitt og Gwyneth Paltrow var forlovet på 90-tallet, og har i dag en svært vennskapelig tone med hverandre. Foto: Pa Photos/NTB
EKSKJÆRESTER: Superstjernene Brad Pitt og Gwyneth Paltrow var forlovet på 90-tallet, og har i dag en svært vennskapelig tone med hverandre. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

I et nytt og eksklusivt intervju med ET, letter en åpenhjertig Gwyneth Paltrow (50) på sløret, og forteller om vennskapet med hennes tidligere kjæreste Brad Pitt (58) - og hvordan vennskapet påvirker hennes nåværende ektemann Brad Falchuk (51).

Det profilerte stjerneparet Paltrow og Pitt datet i en periode på 90-tallet, og forlovet seg i 1996, før de besluttet å gå hver til sitt senere samme år.

Vennskapet mellom partene skaper stadig overskrifter i media, og det har tilsynelatende virket som om begge parter har hatt en gjensidig respekt for hverandre, men ifølge Paltrow måtte det hard jobbing til for å få det vennskapet de har i dag.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Da vi først gikk hvert til vårt, var vi ikke venner på en stund. Vi fant veien tilbake til hverandre for rundt 18 eller 19 år siden. Deretter har vi holdt kontakten gjennom årene. Jeg elsker ham virkelig - han er en fantastisk person og en enestående gründer, avslørte hun i intervjuet.

Når det kommer til hvordan Falchuk, som hun giftet seg med i 2018, reagerer på den vennskapelige tonen, uttalte Paltrow at ektemannen trolig er den minst dømmende og mest trygge mannen hun har møtt.

- Jeg tror han respekterer vennskapet vårt fullstendig.

Lært av tidligere ekteskap - og skilsmisser

Videre poengterer den skuespilleren at både hun og hennes nåværende ektemann trolig har lært av sine tidligere ekteskap, ettersom de begge har vært gjennom både giftemål og skilsmisse på hver sin kant, med henholdvis Chris Martin (45) og Suzanne Bukinik (52).

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

- Vi har en fantastisk kjemi . Kroppen min føles veldig bra når jeg er rundt ham. Vi er blitt veldig gode på kommunikasjon, og det er en svært viktig del av ekteskapet vårt, skryter Paltrow av ektemannen.

LES OGSÅ: Nå svarer han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer