Om dramaet: - Fikk ikke tak i ham

Manchester United-profil Victor Lindelöf måtte av banen mot Norwich med brystsmerter. I sofaen hjemme satt hans kone Maja Nilsson Lindelöf og fryktet det verste.

PROFILER: Maja Nilsson Lindelöf og Victor Lindelöf er et av Sveriges mest kjente par. Foto: Scanpix.
PROFILER: Maja Nilsson Lindelöf og Victor Lindelöf er et av Sveriges mest kjente par. Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert

Det var i andre omgang av oppgjøret på Carrow Road at den svenske landslagsspilleren Victor Lindelöf (27) kalte til seg Uniteds legeapparat.

Samtidig holdt han seg til brystet, og ble innen kort tid byttet av banen og erstattet av ivorianske Eric Bailly (27). Episoden fikk flere til å undre på hva som hadde skjedd med den svenske midtstopperen.

Blant dem var hans kone, Maja Nilsson Lindelöf (27), som fulgte kampen hjemmefra med deres to barn.

HELT OVER NATTA: Verden fikk øynene opp for islendingen Rúrik Gíslason da han ble byttet inn mot Argentina i VM 2018. Nå har karrieren skutt fart. Video: Rød Løper/RTL Vis mer

Fikk ikke tak i mannen

I sin blogg åpner den profilerte svenske influenseren seg om hvordan det var å følge den dramatiske situasjonen.

- Det var en ekkel kamp å se på, og Victor var veldig påvirket etterpå. I går tok han flere tester, og har en monitor på hjertet i to døgn for å se til at alt er OK, skriver Nilsson Lindelöf.

DRAMATISK: Både Cristiano Ronaldo og David de Gea passet på at Victor Lindelöf hadde det bra. Foto: AP Photo / Rui Vieira / NTB
DRAMATISK: Både Cristiano Ronaldo og David de Gea passet på at Victor Lindelöf hadde det bra. Foto: AP Photo / Rui Vieira / NTB Vis mer

- Snakk om at livet stopper opp når slikt skjer, og hvor takknemlig man blir for alt. Huff. Utrolig ubehagelig, spesielt da jeg ikke fikk tak i ham, hvilket jeg alltid pleier.

Nilsson Lindelöf skriver videre at det tok tid før hun endelig fikk tak i noen i Manchester Uniteds trenerteam som kunne fortelle at alt virket OK med hennes ektemann.

VENNSKAP: Mikkel Niva var gjest hos «Kåss til kvelds» og der avslørte han et hittil ukjent vennskap med Caroline Berg Eriksen. Video: TV2 Vis mer

Dagen i etterkant skal paret ha brukt til å hvile, mens de fortsatt venter på svar på de siste testene rundt hva som hendte med den svenske profilen.

Paret giftet seg i 2018, og sammen har de barna Ted Louie og Francis. Sistnevnte ble født så sent som i oktober 2021.

Maja Nilsson Lindelöf anses som en av de aller største influenserne i Sverige. På hennes Instagram-konto har hun nærmere 250 000 følgere.

Ble testet

I kjølvannet av oppgjøret uttalte Manchester United-trener Ralf Rangnick (63) seg til klubbens hjemmeside angående situasjonen til den svenske stjernen.

- Han husker ikke hvordan det skjedde. Jeg antar at han kolliderte med en annen spiller, og kunne ikke puste. Han hadde problemer med å puste, og pulsen hans var høyere enn normalt, så vi puttet ham ut, forklarte den tyske treneren.

Han virket likevel sikker på at situasjonen ikke var alvorlig for Lindelöf.

- Vi fikk ham sjekket, og hadde legen gå igjennom noen tester. Så langt virker alt å være OK, men han virker å være i sjokk, forklarte Rangnick videre.

FEIRING: Romelu Lukaku feiret sitt mål mot Russland ved å erklære sin kjærlighet til Christian Eriksen inn i kamera. Video: Rødt Kort. Vis mer

Det siste året har fotballen vært vitne til flere grusomme hendelser hva angår spillere som har slitt med hjerteproblemer.

De fleste vil huske den grusomme situasjonen i Parken i Danmark under EM der Christian Eriksen (29) falt om med hjertestans. Heldigvis ble hans liv reddet av lagkameratene, og av det danske legeteamet.

Det samme kan sies om Emil Pálsson (28) i Sogndal, som også falt om med hjertestans i oppgjøret mot Stjørdals-Blink i november i år. Også han ble heldigvis reddet i tide.

Sergio Agüero (33) i Barcelona opplevde også smerter i brystet, og ble omsider byttet ut i oppgjøret mot Alavés tidligere denne sesongen. Barcelona har senere bekreftet at spissen har en hjerterytmefeil som behandles.

KARRIERESTOPP?: Sergio Agüero ble byttet ut med ubehag i brystet mot Alavés. Foto: Reuters /Albert Gea / NTB
KARRIERESTOPP?: Sergio Agüero ble byttet ut med ubehag i brystet mot Alavés. Foto: Reuters /Albert Gea / NTB Vis mer

Spanske medier har i lengre tid meldt at situasjonen til Agüero virker å være såpass alvorlig at det kan bety kroken på døra for hans videre karriere.

Også norske Caroline Graham Hansen (26) ble tatt ut av spill for Barcelonas kvinnelag da også hun hadde en hjerterytmefeil. Heldigvis har den norske superstjernen gjennomført rehabilitering, og er tilbake i spill for den katalanske gigantklubben.

BEUNDRINGSVERDIG: Den svenske håndballstjerna, Jenny Carlson har valgt å være åpen om sin sykdom, noe hun har fått mye positive tilbakemeldinger om. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

LES OGSÅ: Venter barn med ekskonas niese

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer