Bebe Rexha:

Om diagnosen: - Det er tøft

Letter på sløret om helseutfordringene.

DELER ÅPENHJERTIG: Bebe Rexha er ærlig om diagnosen. Foto: Jordan Strauss/AP/NTB
DELER ÅPENHJERTIG: Bebe Rexha er ærlig om diagnosen. Foto: Jordan Strauss/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Bebe Rexha (33), hvis virkelige navn er Bleta Rexha, har åpenhjertig delt om baksiden av medaljen ved å være i rampelyset.

Nylig gjestet 33-åringen «The Jennifer Hudson Show», hvor hun kunne fortelle om de stygge kommentarene som har haglet inn i innboksen etter at hun ble diagnostisert med en diagnose.

- Det kommer til å skje

Overfor programleder Jennifer Hudson (41) kunne Rexha fortelle at hun har polycystisk ovariesyndrom (PCOS).

- Jeg dro til legen i fjor, mange kvinner har det uten å vite det og de diagnostiserte meg med PCOS, forklarte hun i programmet, ifølge People.

Ved diagnosen polycystisk ovariesyndrom er hormonene i kroppen er i ubalanse, skriver Lommelegen. Dette fører til at eggcellene i eggstokkene ikke får modnet skikkelig, men blir til cyster og eggløsningen uteblir.

PCOS kan medføre redusert fruktbarhet, overvekt, økt hårvekst og insulinresistens.

Artisten anslår at hun har gått opp rundt 15 kilo som følge av sykdommen. Dette har ført til flere ufine bemerkninger på sosiale medier.

- Vi er offentlige personer, så det kommer til å skje. Jeg var mye tynnere og jeg la på meg, det hører med. Jeg er ikke sint av den grunn, fordi det er sant, men når du ser slike ting (ufine kommentarer, journ.anm.), plager det deg, innrømmet hun i programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer